Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy érezzem jól magam a...

Hogy érezzem jól magam a strandon?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

25 éves N vagyok, pénteken strandra megyek, ráadásul a párommal.

Pco+ir-em van, plusz pajzsmirigy alulmukodes, ami miatt az elmúlt 1 évben elegge meghiztam. Mar voltam kivizsgalason, szedek metformint, 6 kg-ot fogytam, de hat el tudjatok kepzelni, hogy még sok van hátra...

170 cm-hez 100 kg vagyok jelenleg.

Tudom, hogy a parom mindennap lat igy, osszebujaskor meg pláne, de mégis szorongok, felek a strandtól, főleg, h majd ott lesz egy csomó vekony, szexi nő, akit majd megnezhet... mellettük egy vizilo leszek...

Vettem ilyen strandruhat, ami, amikor épp nem fürdunk, eltakar, de javareszt megis csak a medenceben leszünk, es oda is bikiniben kell bemenni, nem a lepelben. A furdoruham also resze magasdereku, legalabb ennyi előnyöm van, de igy is egy csomó stria látszik... sajnos a karomon is vannak striak, amitől mwr totálisan ki vagyok, gyulolom...

Mondjam le? Vagy nem tudom, hogyan oldodjak fel, hogy ne allandoan takargassam magam... vagy arra gondoljak, h a parom mas csajokat nezeget, akik sokkal vekonyabbak nalam :( ?

A 160 g ch dietat tartom, megy a fogyas, metformin, es edzek is, szval fogyj le valaszokat nem kerek, voltam teljes kivizsgalason!

Köszönöm!

2021. jún. 29. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

20-as adtam egy plusz pontot a válaszodra, szerintem is normális voltál.

Amúgy a kérdezőnek írom, hogy csak magaddal és a pároddal foglalkozz. Van olyan, hogy egyszer-kétszer rád néz valaki, de ilyen 15 perc múlva elfelejtik azt is, hogy ott voltál. Senki sem másokért megy oda, viszont velem az van, hogy csak a családommal vagy a barátaimmal szeretek eljárni valamiért. Így a végére,hogy ment a strand?

2021. júl. 11. 16:20
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as, köszi :)

Kérdező, végül elmentél? Milyen volt?

2021. júl. 11. 16:56
 23/24 A kérdező kommentje:

Koszi, hogy kérdezitek!:)

Vegul elmentunk igen, es képzeljétek, nagyon jól sikerült. Az elején kicsit feszengtem, de aztán láttam, hogy senki se engem bamul, tenyleg mindenki magával volt elfoglalva... aztan amikor eszembe jutott volna barmi negativ, a párom gondoskodott rola, hogy elfelejtsem, megdicsert, bókolt...nagyon szép emlek maradt! Koszi mindenkinek, aki biztatott!:)

2021. júl. 13. 00:54
 24/24 anonim ***** válasza:

3-as vagyok - annyira örülök, hogy írtál, és főleg, hogy ilyen jól sikerült 🤗

Szuper párod van, minden jót nektek ☺️

2021. júl. 13. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!