Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok éhes ha strandon...

Niceszisz kérdése:

Miért vagyok éhes ha strandon vagyok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 11. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk mi azt? Lehet, hogy olyan strandra mész, ahol vannak ételes standok és azoktól éhezel meg (mert én szabadstrandra járok, ahol nincsenek)... Vagy nem eszel előtte vagy bármi.

De ez mindegy is. Ha éhes vagy, igazán éhes, akkor egyél.

2016. szept. 11. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tudsz valójában mit kezdeni magaddal, és "valamit csinálni" akarsz, amivel elfoglalhatod magad, ha időlegesen is

2. Túl sokan esznek körülötted, és megszoktad, hogy olyankor te is kapsz (bekapsz) 1-2 falatot, ha másokat enni látsz

3. Sok körülötted a kajás-bódé, lángos, hurka-kolbász, üdítő stb. és az illatok egyvelege hozza elő belőled az étkezésre ösztönző ingereket

Keress másik napozó-fürdő helyet magadnak...

2016. szept. 12. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően te is azok közé tartozol, akik ha felszállnak a vonatra, azonnal elkezdenek enni, azaz a környezet-változás által kiváltott "izgalom" éhségérzetként jelentkezik.
2016. szept. 12. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi az oka, de a víztől megéhezik az ember. Nem egyedülálló a dolog.
2016. szept. 12. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én strandon a hideg víztől éhezem meg.
2016. szept. 12. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha úszol, az kalóriát éget, attól is lehet. Ha nem úszol, a többiek leírták.
2016. szept. 12. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az úszás/pancsolás/... a kulcsa a dolognak.

[link]

Persze megszokás is, szerintem a legtöbb ember fejében az van, hogy az jelenti az igazi kikapcsolódást, ha strandoláskor eszik hambit/lángost/gyrost/fagyit is.

2016. szept. 12. 13:55
 8/8 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM
2016. szept. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!