Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti miket szoktatok strandon enni?

Ti miket szoktatok strandon enni?

Figyelt kérdés
Most találtuk ki, hogy jó lenne strandra menni... Reggeliztem, meg, ha hazajövünk délután 4fele, már van elkészítve csirkemellem barnarizzsel. De azért 10-től 4-ig csak ennem kell valamit. Közért útba esik, gyümölcs van itthon. Szeretném elkerülni a lángost és társait. Ti miket szoktatok ilyenkor enni?
2014. jún. 29. 09:26
 1/10 anonim válasza:
Lángos,lángos,lángos,és sör.
2014. jún. 29. 09:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de írtam, hogy lángost és társait (bár imádom) szeretném elkerülni...
2014. jún. 29. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Kölesgolyót, gyümölcsöt, mandulát/mogyorót, puffasztott rizst.
2014. jún. 29. 09:39
 4/10 anonim válasza:
#3,te szurikáta vagy? :D
2014. jún. 29. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Tudtommal a homo sapiens fajba tartozom :D
2014. jún. 29. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyümölcs, natúlr magvak, házi készítésű müzli szelet, fehérjeszelet. Esetleg teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvics. Ilyesmiket vinnék.
2014. jún. 29. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még sült hal valami salátával is belefér, persze gondolom a hal nem éppen a legjobban van elkészítve, de még mindig jobb, mint a lángos. :)
2014. jún. 29. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Főtt tojás, azonnali éhség csillapításra nekem ez vált be.
2014. jún. 29. 12:37
 9/10 Gyúrós Gizi ***** válasza:
Kisebb hűtőtáskában kivihetsz magaddal csirkét meg rizst, én is így teszem. Míg a többiek több ezreket költenek és közben rengeteg szemetet telezabálnak, addig én elfalatozgatok, és még sorban állás sincs. ;)
2014. jún. 29. 15:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem szeretem hidegen a rizst.. Vegul egy natur csirkemelles rozsos kiflis szendvicset vittem meg nektarint :) koszi a válaszolat!
2014. jún. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!