Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy érezzem jól magam a...

Hogy érezzem jól magam a strandon?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

25 éves N vagyok, pénteken strandra megyek, ráadásul a párommal.

Pco+ir-em van, plusz pajzsmirigy alulmukodes, ami miatt az elmúlt 1 évben elegge meghiztam. Mar voltam kivizsgalason, szedek metformint, 6 kg-ot fogytam, de hat el tudjatok kepzelni, hogy még sok van hátra...

170 cm-hez 100 kg vagyok jelenleg.

Tudom, hogy a parom mindennap lat igy, osszebujaskor meg pláne, de mégis szorongok, felek a strandtól, főleg, h majd ott lesz egy csomó vekony, szexi nő, akit majd megnezhet... mellettük egy vizilo leszek...

Vettem ilyen strandruhat, ami, amikor épp nem fürdunk, eltakar, de javareszt megis csak a medenceben leszünk, es oda is bikiniben kell bemenni, nem a lepelben. A furdoruham also resze magasdereku, legalabb ennyi előnyöm van, de igy is egy csomó stria látszik... sajnos a karomon is vannak striak, amitől mwr totálisan ki vagyok, gyulolom...

Mondjam le? Vagy nem tudom, hogyan oldodjak fel, hogy ne allandoan takargassam magam... vagy arra gondoljak, h a parom mas csajokat nezeget, akik sokkal vekonyabbak nalam :( ?

A 160 g ch dietat tartom, megy a fogyas, metformin, es edzek is, szval fogyj le valaszokat nem kerek, voltam teljes kivizsgalason!

Köszönöm!

2021. jún. 29. 16:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a kedves, bátorító szavakat! Megmondom oszinten, nagyon pozitívan csalódtam! :)

Orulok, hogy annak ellenére, hogy a legtöbbotoknek szinten van valami, ami nem tetszik magatokon, nem feltek es meritek jol erezni magatokat!szuperek vagytok!!!!!

Kedves 7-es, en nem pontoztalak le, mert egyébként abban igazat adok neked, hogy ha nem erzem jol magam, akár haza is mehetünk, de a parom egyáltalán nem eroltette a dolgot, termeszetesen mondhattam volna azt is, hogy nem. Szeretnék menni, de persze a kisordog ott lapul a fejemben, h de hat tiszta vörös strias a karod, 100 kilosan labdaba se rughatsz a szép, vekony csajszik mellett, stb...

Koszi meg egyszer mindenkinek! :)

2021. jún. 29. 22:56
 12/24 anonim ***** válasza:
7%

Áhh ne aggódj ezen.

Érezd magad otthonosan, legyen ez a játszótered.

Előtte dobj be egy snickerst ha nagyon rosszul éreznéd magad.

Jamaica!!! Bob marley

Irány a strand!

2021. jún. 30. 00:19
 13/24 A kérdező kommentje:

Barcsak bedobhatnek egy snickerst, haha...

De sajnos az inzulinrezisztenciam miatt nem lehet! :(

Köszönöm !:)

2021. jún. 30. 05:52
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

Ha jól akarod érezni magad, akkor ne a külsőddel foglalkozz, hanem menj be a vízbe, játssz a gyerkőccel és a pároddal, labdázzatok, napozzatok, egyetek jókat, stb, amit egy strandoláskor jó csinálni. Senkit nem érdekel, hogy dagadt vagy, lesznek nálad nagyobb bálnák is.

11-15 óra között kerüljétek a napot! És azon kívül is használjatok napkrémet!!

2021. jún. 30. 09:34
 15/24 anonim ***** válasza:
58%
Pont vasárnap voltunk a strandon és megállapítottam, hogy nem csak én híztam meg a karantén alatt. Persze voltak sovány lányok/pasik is, de a többség túlsúlyos volt. Senkit nem érdekelt, mindenki falta két pofára a lángost meg a hekket. Tegyél te is így!
2021. jún. 30. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

Én 168/70el mikor annyira felhíztam, nem voltam hajlandó strndra menni, mert annyira kellemetlenül éreztem magam.

Azért ha nagyon ellenérzéseid vannak, nem muszáj erőltetni, következő szezonra meg jó cél lesz hogy jól mutass bikiniben.

2021. júl. 1. 08:43
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Mondd le!
2021. júl. 1. 09:00
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem se foglalkozz semmivel. Próbáld jól érezni magadat. Max, ha nagyon kényelmetlenül érzed magad, hazamentek. Én is hasonlóan vagyok. 155cm/ jelenleg kb 85 kg vagyok. Elvileg azokkal a problémákkal is küzdök, mint te. Plusz még van néhány másik is. Holnap megyünk strandra, ha sikerül annyira összekaparni magamat, hogy nem leszek nagyon beteg. Annyi, hogy nekem már annyi mindent mondtak az orvosok, hogy most nincs kezelve egyik probléma sem. Ha van kedved , privátban beszélgethetünk :)
2021. júl. 1. 14:24
 19/24 anonim ***** válasza:
32%

A te pasid kisportolt jóképű Adonisz? Ha nem, akkor nincs mitől félned, úgysem fog elhagyni vékony nőért. Bár lehet amúgy sem, lehet neki a teltek tetszenek.

Amúgy Magyarországon annyi az elhízott, mint égen a csillag, nem fogsz kitűnni a strandon közülük, ne aggódj. Én meg a másik véglet vagyok, valami bélprobléma miatt kis vékonyka lettem az utóbbi időben, én meg azért nem akarok strandra menni. Bár amúgy sportolok, szóval formás vagyok, de szerintem ezt a megfelelési kényszert le kéne győzni magunkban és csak élvezni a strandot, kész.

2021. júl. 5. 11:18
 20/24 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom, ki pontozott le, de köszi szépen.. Fogalmam sincs, mi kivetnivaló volt a válaszomban...
2021. júl. 5. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!