Mi a velemenyetek az etkezesemrol?
Reggeli: 2 tojas + hozza 2 koktelparadicsom es uborka
1 kave (cukormentes kokusztejjel - izesito)
2. Etkezes: 40 g rizs + 15 g marha + jegsalata+ uborka + paradicsom
3. Etkezes: ugyanez
4. Etkezes: tonhal (light) + uborka
167/54 kilo vagyok
Szedek d vitamint, multivitamint, bcaa, glutamine
Ha ilyen paraméterekkel is úgy érzed hogy rosszul nézel ki akkor inkább előbb kezdj el izmot építeni. Már olyan kevés "felesleges" zsír lehet rajtad hogy a probléma (ha létezik) inkább abban rejlik hogy satnyák az izmaid.
A bcaa-t és a glutamint így is úgy is elfelejtheted. Ha elég fehérjét viszel be akkor semmi hasznuk viszont ha nem, a fehérjét akkor sem pótolják.
Ha úgy döntenél hogy elkezdesz erősíteni akkor IS egyél valamennyivel több szénhidrátot. A fehérjebeviteled egyáltalán nem tűnik rossznak de akár ráihatnál 1 adag fehérje shake-et vagy ehetnél még 1 adag Natúr joghurt túró kombót.
Majd elfelejtettem. Hol a gyümölcs? Napi 2 simán mehet(1 ik pl a túróhoz). Még ha fogyózol akkor is.
Igazából szerintem ez egy olyan étrend amivel eléred a célod, fogyni fogsz. Nem mondanám egészségtelennek is. De biztos nem tartható a végtelenségig.
A helyedben én napi 1-2x ennék, a reggelit skippelném, és összegyúrnám az étkezéseimet 2 nagy étkezéssé. Akkor az adagokkal sem lenne gond, és szerintem jobban bírnád az alacsonyabb CH-t is. Próbáld ki mellé az időszakos böjtöt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!