Szerintetek melyik álláspont van a helyén?
Kérdező!
Szerintem az utolsó válaszoló egy másik lány alakjára értette azt, hogy van rajta felesleg stb., mivel te nem is raktál fel képet, akkor honnan tudhatnánk, milyen alakod van, vagy mennyire vagy duci.
Nem az utolsó válaszolóra gondoltam, hanem erre pl. és az utána lévőre:
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:37
08:37
Köszönöm! És bocsánat, hogy 2 hónap alatt csak 5 kilót adtam le, nem úgy mint sok eszetlen 9 napig nem eszek semmit liba. Tudom, egy zsírdisznó vagyok, mert 180 centihez nem 50 kiló vagyok, hanem 70. De ha beleütnél a combomba, lehet hogy szilánkosra törne a kezed, mert olyan, mint a beton. És 23% a testzsírom, úgyhogy jó lenne, ha befognád a nagy okosságaid.
Csak az elejét olvastam...
A párod egy paraszt (már megbocsáss)
Véletlenül se hallgass rá!
Hogy tisztán lássunk (különösen 25-e 19:27-es kommentelő): a szervezetnek szüksége van cukorra is - ez az ELSŐDLEGES energiaforrás, és elsősorban az éhségérzet kialakulásáért is a cukor hiánya felel, és szükség van zsírra is, amelyet másodlagos energiaforrásként is emlegetnek. Nem lehet fontossági sorrendet felállítani. Sőt, ha kritikus szint alá csökkenne a cukor, ha elméletben megvonnánk mindet a szervezettől, elég súlyos következményekkel járna, gyakori ájulások kíséretében. (Tudod, a cukor könnyebben is ürül, mint a zsír. Ha egy hétig nem eszel SEMMI zsírt, nem lesz bajod, elég zsír marad még a szervezetedben. Ha egy hétig nem eszel SEMMI cukrot (pontosabban semmi szénhidrátot, mert a keményítő is végső soron cukorrá alakul), akár be is kómálhatsz.
Ami a szervezetedben felhalmozódik, amitől szép dagi leszel, az nem a cukor, hanem a zsír. Cukorból alig tud elraktározni a szervezet, zsírból viszont korlátlanul képes rá. Marhaság, hogy a cukrot kell megvonni. Szerinted a háj cukorból van? Ráadásul ha megvonod a cukrot, a szervezet egyből éhséget jelez. Ezért nem fog fogyni az, aki még egy Sport szelet miatt is majrézik. Megvonja a cukrot, jó éhes lesz, kikészül a szervezete, ráadásul utána rövid távon visszahízza az eredeti súlyát, már ha egyáltalán fogyott.
Persze hiába irkálok ide, amikor olyanok adnak "tanácsot", akik a szervezet alapvető működéséről sem tudnak semmit.
Te is csak wc-papírnak használtad a bioszkönyvedet.
De tudod, mit? Kérlek, vezesd le, hogy lesz a cukorból zsír! És hogy miért más egy egyszerű, és egy összetett szénhidrát élettani hatása! Megsúgom: semmiben. Az összetett szénhidrát elemi cukrokra bomlik - a nyál és hasnyál segítségével -, mielőtt felszívódna. A szervezetben meg keményítőként fog elraktározódni. Nem fogja a szervezet megkérdezni a szőlőcukor-molekulától, hogy most miből származik. :D
Ki beszél itt 10 zacskó cukorról? Te sem hat óriási zsírszalonnára gondoltál, amikor a zsírbevitel mellett kardoskodtál. Vagy igen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!