Szerintetek melyik álláspont van a helyén?
Pontosítások:
Zsírra szükség van diéta alatt is, nem mindegy milyenre.
Cukorra is szükségvan, diéta alatt nagyon kevésre.
A fehérméreg NEM a cukor, hanem a SÓ!
A kérdezőnek: Neked van igazad, koplalásnak nincs értelme, csak a normális diéta hoz eredményes fogyást. A párod ha ilyet mond, akkor jó nagy hülye! Ha van pénze, és neked nem hajlandó belőle kaját venni, akkor egy paraszt. Nekem mindig a kajálás az első, és ha lehet a családban mindenkinek azt javaslom hogy egyen egészséges dolgokat, és annyit amennyire szükség van.
23.37-nek is igaza van.Lehet a pasi unja a hóbortokat,azért mondta.
Egyébként a te terved a helyes diétás elképzelés.Ha meg nincs anyagi fennakadás,akkor olyantól fogadj el tanácsot,pl edzőteremben,aki úgy is néz ki,amilyen te lenni szeretnél.
23:29
Maradjunk annyiban hogy a fehér méreg alatt a só, liszt, cukor szerepel. De a legsúlyosabb dolog ezek körül a só, mivel nagyon alacsony az ember só szükséglete, és így nagyon könnyű átlépni ezt, és a legtöbb ember ezt előszeretettel teszi is!
Én a párod álláspontjának első részét képviselem (egyél mindent csak kevesebbet),mert nálam bevált. 2 hónapig 1700-1900 kalóriát ettem a szükséges 2200-2400 helyett. Anyumat hiába kérleltem, neki is az ár számít, így volt pörkölt tésztával majd rakott tészta aztán káposztás tészta és hadd ne soroljam. Annyit változtattam, hogy a napi 30 deka kenyér helyett csak 10-et ettem. Meg semmi édesség kóla meg hasonlók. A szervezet egy idő után ezt a minimális különbséget is megérzi, és nagy önuralom kell hozzá. Egyetlen bűnöm, lehet nyugodtan fikázni, hogy majdnem minden délelőtt megettem vagy 200 kcal fagyit, amiben kb. 40 g szénhidrát volt, mert anélkül nem bírtam volna az edzéseket (heti 6x), meg meleg is volt a panelba, meg nem is tudtam mivel kitölteni ilyen sok kalóriát.
eredménye:
Szóval nem feltétlenül kell pénz a fogyáshoz.
Egyébként Norbi updétja is ezt képviseli, délig mindent lehet enni. Lehet ezért nem ártott annyit a sok tészta.
Na és még az egészséges kenyérről annyit, hogy volt a lidiben fitness kenyér 50ft-ra árazva. Na mondom nem hagyom ki. Erre tessék 5 magos kenyér így egészséges meg úgy egészséges, erre a fele ott volt a székletemben ezeknek a hű de egészséges magoknak :D Meg se emésztettem.
01:39
Hát mitmondjak erre.. fogytál az igaz, de azért háj az maradt rajtad, ezért nem úgy kell fogyózni ahogy te csináltad. Ezért kerül sokba ha zsírból szeretnél fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!