Mit csináljak édesség evés helyett, hogy jobb kedvem legyen?
Figyelt kérdés
Nincs konkrét problémám amit meg lehetne oldani, simán csak rossz passzban vagyok és minden amire vágyok az 1 tábla csoki. Oké valakik szerint beleférne, de én szeretném ezt elkerülni.2021. máj. 10. 21:33
11/14 anonim válasza:
Sportolj valamit, túrázz!
Kezdetnek mondjuk menj végig a rám szakadékon. Lenyűgöző táj, mire végig érsz kelően el is fogsz fáradni, de hidd el sokkal jobban fogod magad érezni! Jobban mint egy tábla csokitól!
12/14 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, ha megeszed azt a fránya csokit. Nem az egész táblát, 1-3 kockát max, szépen lassan. Sajnos hiába eszel mást, egészségesebbet helyette, mint ahogy te is tetted, lehet, hogy sokkal több kalóriát fogsz bevinni, mert sokkal többet összeeszel mindenféléből, de a csoki iránti vágyad egyik sem tudja kielégíteni. Szerintem az egészséges táplálkozásba beletartozik, hogy hogyha rossz passzban vagy, akkor ne legyen még bűntudatod amiatt is, mert megettél egy kevés csokit, mértéket tartva persze. :)
13/14 anonim válasza:
Hallgass zenét, nézz vígjátékokat, hívd fel egy jó barátodat telefonon, sportolj, menj el sétálni/kirándulni, csinálj valami hobbi tevékenységet, amit szeretsz!
A csokiról se kell teljesen lemondani. Egy tábla valóban nem fér bele a diétába, de 1-2 kocka simán.
14/14 anonim válasza:
Igyál egy fehérje turmixot. Kellő képen édes, viszont mégsem rossz mint a csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!