Mit csináljak édesség evés helyett, hogy jobb kedvem legyen?
Ettem végül.. Egy gyümi joghurtot natúr mogyoróvajjal, kesudioval, kb 2 dl tejből kakaót (cukrozatlan) édesítővel és egy extrudált kenyeret teavajjal..... 💁♀️:(
Elotte amúgy fürödtem de valami bekattant utána. Köszönöm azért a válaszokat.
1. ezzel mi a baj
2. ne kompenzáld, pont ez a gond, ezért vagy időnként farkaséhes. inkább törekedj minden nap kiegyensúlyozott étkezésre, és ne egyél túl keveset
Ha rossz kedvem van akkor én felmegyek pl a h&m oldalára és nézelődök. Az el szokta terelni a figyelmem.
De egyébként nekem az is segít ha elhatarozom magam hogy most ezt tényleg nem lehet. Tehát minden fejben dől el.
Vegyél egy meleg fürdőt, nézz egy jó filmet, vagy sorozatot, olvass, beszélgess a barátaiddal, találj ki pár programot a hétre, mondjuk egy kirándulást vagy túrát, tásasjáték estet, vagy nézegess recepteket (engem ez szokott megnyugtatni:D), találd ki a heti menüt...stb.
Egyébként hasonló alkalmakra érdemes beszerezni pár mentes csokit, vagy finomságot, ami finom, de nincs tele cukorral és így a fogyást sem hátráltatja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!