Miért csinálják ezt velem? Miért nem értenek meg? (Lent)
nem kell sírni, ha sokat eszel kövér leszel.
Jobb ha tudod, hogy nincs olyan, hogy étvágynövelő, és kétlem, hogy az édességeket tömték beléd az akaratod ellenére.
Ha abba hagyod a sportot, és többet eszel újra kövér leszel.
"És egy orvosnak sem mondhatom hogy mondja meg a szüleimnek hogy fogynom kell"
Miért ne mondhatnád? Sőt, ha igaz, amit írsz, akkor mondanod is kell!
Jól van már, szerencsétlen gyerek, ki tudja, milyen alapszemélyiséggel, de ilyen szülőkhöz születik, ne legyen már csoda, hogy nem tökéletesen kezeli a helyzetet. Nem könnyű ám kiszolgáltatottként, rossz mintával...
Nem értem a családot. Főleg, hogy a nővért nem tömik, mi ebben a logika? Bár lehet, hogy az olyan erős személyiség ebből a szempontból, hogy nem hagyta magát és feladták, hogy átformálják...
Csak azt tudom tanácsolni, hogy igenis küzdj, ne egyél édességet, ha nem akarsz, ne engedj, s ha én feltételezném, hogy bármit tersznek az ételembe, nem ennék otthon semmit, max. amit én vettem s nem nyúlt hozzá senki, vagy pl. egy egész répában vagy tojásban sem lehet semmi... Az ebédre, főleg, ha nekem nem tetszik, rá se néznék s hagynám, hogy a szülők sápítozzanak, jelen személyiségemmel kicsit élvezném is s rátennék pár lapáttal... Bármit, de hogy zsarolnak, tömnek és elrontják az életemet s én hagyom, azt semmiképp.
S ahogy már írták, igenis mondhatod orvosnak, hogy mondja meg a szüleidnek, hogy ne hizlaljanak egészségtelen cuccokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!