Kezdek aggódni a súlyom miatt, mit csináljak?
Mindenképp egyél valamit, az éhezés mégrosszabb.
Zöldség, gyümölcs.. A cukrot kerüld. Ha a munka mellett vsn idöd, fuss és (szoba)biciklizz. Sok sikert. :))
Hús és zöldségevő vagy (esetleg kissé gyümölcsevő).
Ha ettől eltérsz, vállalod a következményeket, születésedkor aláplecsniztél egy ilyen szerződést. Senki sem mondta, hogy divatdiéták szerint egyél, vagy hogy naponta süteményt egyél (ami nem csak a cukor miatt rossz, hanem a keményítő miatt ami az alapja, a gluténtartalma miatt ami a gabonákban van, esetlegesen a tejtartalma miatt.. szóval nem étel, több ok miatt is felejtős).
Ha úgy eszel mint egy elhízott, idővel az is leszel. Te 24 évesen kezded, valaki 14 évesen, valaki 34 évesen. Örülj hogy eddig kitartott a fiatalos energiád, eddig sem kellett volna hogy ilyen szerencséd legyen.. most már ideje normálisan enni, és ez nem lehet olyan sokféle. A zöldségek és húsok alapvetően gluténmentesek, tejfehérjementesek (ami nagyon jó) és sok energiát adnak, megfelelő zsírbevitel mellett jó alapot adnak fizikai munka és sport mellé is.
7 Teljesen igaz. Azért is jobb édesség nélkül, mert egyszerűen a közérzetem is romlik tőle. Finom az íze, de fáj tőle a hasam és mintha kiszívná belőlem az energiát. De ami azt illeti, mostanában a hústól is undorodok, még a csirkétől is, pedig azt mindig is szerettem. Csak a zöldséggel és a pirítós kenyérrel vagyok kibékülve. Mostanában tortillával eszek zöldséget és pirítósozok. Ez szerintem elég egészséges. legalábbis az eddigi étrendemhez képest...köszi a tippeket!
8 Hát mindig van egy végső megoldás. Bár remélem, erre azért nem fogok rászorulni...de arra én képtelen vagyok, hogy este 6 után ne egyek, mert nem tudok éhesen aludni.
9 Hú magamtól erre nem jöttem volna rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!