Mi értelme van egészséges életmódot folytatni, mikor egyszer úgyis mindenki meghal? 🤔
Ha meg leég a lakás és nincs biztosítás, akkor rácsesztél. Ezzel az erővel semminek nincs értelme az életben, mert úgyis meghalunk, illetve bármikor jöhet egy előre nem látott dolog, ami miatt megszívjuk.
31
Istenem, miért gondolod hogy mindenki túlsúlyos aki nem sportol? Azért mert te kövér vagy ha nem mozogsz, másnak nincs szüksége arra hogy normális testalkata legyen. Azt hiszed mindenki dagadt meg lusta csak azért mert nem fut heti 5 alkalommal? Óriási tévedésben élsz. De majd rájössz kiscsillag, hogy rohadtul mindegy, amikor 50 évesen sorban állsz az orvosnál mert 180 a vérnyomásod. Majd szavad ne feledd, hogy mennyire csökkentette a nagy sport tudatod a krónikus betegséget. Ha pedig te diétára szorulsz, azt végezd el, de ne hangoztasd hogy mindenkinek mennyire diétáznia kell csak azért mert te dagadt vagy.
Lol, nyugika nem vagyok dagadt soha nem is voltam kockás hasam van és nem mondtam hogy dietazok csak felhoztam egy példát te hülyegyerek egyebekent nyilván az ember nem csak azért sportol mert nem akar 50 evesen meghalni
De a másik fele hogy márpedig feszes formás tested csak akkor lesz ha teszel érte és megemeled a segged de mindegy biztos k*rva jól nézel ki miközben zabalod a szemetet meg az a legjobb időtöltésed hogy sorozatot nézz, eltudom kepzelni mennyire nézel ki jól de hat mindegy azért vicces amiket írsz mert lerí hogy csak a belső ostoba, lusta énedet frusztrál Ja hogy valaki élvezi ha sporttal tölti az idejét és nem szenvedés minőségi és egészséges ételeket fogyasztania
34
Ennyire futotta, sportember? Személyeskedés? Néha egy kis agyra gyúrás sem ártana, úgy talán nem lenne indulatkezelési problémád :)
A feszes testedet pedig lehúzhatod a Wc-n, ugyanis pont annyira befolyásolja az egészséget mint amennyire valójában befolyásolja: semennyire. Márpedig ha felpillantasz, a kérdésben nem feszes testekről volt szó, meg hogy te mennyire jól nézel ki, hanem az egészségről. Ennyi párhuzamot azért csak sikerül vonnod neked is. Én szintén sportolok, de veled ellentétben nem hangoztatom azt a baromságot, hogy ha sportolsz akkor elkerül a betegség, ha pedig nem akkor cukorbeteg leszel, meg magas lesz a vérnyomásod, stb. De esetleg szaladj be az onkológiára meg a kardiológiára, mutasd meg a bentfekvő betegeknek a kockás hasad, és meséld el nekik hogy ők azért betegek, mert nekik nincs olyan szép kockák a hasán mint neked. Edd a minőségi kacsamelledet vagy amit akarsz, mert azon túl hogy a tükörben billegeted magad és csinálod a kockákat, ugyanúgy elvihet az infarktus és megtalál a magas vérnyomás mint azt, akinek nincsenek kockák és nem fut heti 5 alkalommal. És újra leírom: bármennyire hihetetlen, nem csak sportos emberek meg dagadt emberek vannak, léteznek teljesen normális testalkatú emberek is. Ha te ennyire 2 végletben tudsz csak gondolkodni, az csak és kizárólag a te bajod. Gyúrj egy kicsit agyra is, hogy a kockáidon túl is láss valamit.
Na igyekszem kikerülni a sportágak harcát,mert az jóval tovabb fog tartani és jóval kilatastalanabb mint az ukran-orosz háború.
Szval nagy esellyel hosszabb illetve minőségibb életet tudsz élni ha fogyel arra amit megeszel.
Nem tudom hallottad e a szólást:Hogy az vagy,amit megeszel.
Ahogy az elmédnek a lelkednek is kell a minőség ugy a tested is kívánja.
Ép testben ép lélek stb..
A második opció a kifogáskereses opciója.
"Minek kínozzam magam a szomszédgyerek meghalt 30 évesen rákban.Soha nem cigizett."
Valóban.Azt már biztosan nem tudjuk meg hogy mi lett volna ha cigizik!Lehet 22 évesen halt volna meg.
Aztán itt van a minek kérdese a 3 ik filozófiai kérdes.
Minek kel fel a nap mikor úgyis le kell mennie.
Minek a sport ?Semmi értelme,ugyse használod a hétköznapjaidban a keszséget.
Nem fogsz kenuval dolgozni menni,nem kell sakmesternek lenned,hogy megcsnáld a céges adó mérleget,és nem kell 120 kilót fekve nyomnod amikor pörköltet főzöl az udvaron vagy füvet nyírsz.Akkor meg minek?
Csak.Az élet ilyen.Cél nélküli.Csinálsz valamit cél nélkül.Ugyan te megmagyarázod hogy ennek meg annak az a célja,de valójában az egészet tekintve semmi értelme nincs mert végül ugyis csak meghalsz.
Sajnos ez egy ilyen játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!