Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csökkentsem az étkezése...

Hogyan csökkentsem az étkezéseim számát?

Figyelt kérdés
Szeretném napi 3-ra csökkenteni az étkezéseim számát, hogy ne függjek ennyire a kajától. Jelenleg ott tartok, hogy tízórai és uzsonna helyett amolyan áthidalásokat alkalmazok. Pl. bcaa ital, kávé, gyümölcs. Ám az uzsonnát még nem sikerült ezzel a módszerrel sem kiiktatni. Van bevált módszeretek? Hogyan lehetne erre átállni? A főétkezések összetételén múlik?
2021. ápr. 28. 05:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem úgy néz ki a napom hogy reggelizem, ez általában úgy nézki nálam hogy eszek egy kis salátát tükörtojással. Ebédem általában valamilyen tészta, én mivel Ir-es vagyok ezért nekem néznem kell a Szénhidrát mennyiséget egy adott éttelben ezért, én úgy csinálomhogy általában a tészta szénhidrát értéke nem több 20g-nál. Boltókban lehet ilyen tésztákat kapni. Csinálok hozzá egy Pestot és Tufut eszt ebédelem általában. Vagy nagyon sok Hallas Salátát. KB. Egy énkezésem adagja nem több 240 gram. (Ebéd) Ez reggelire és vacsoránál kevesebb kb (80-100 gram) .Vacsorázni általában Szintén sallátát szoktam .
2021. ápr. 28. 16:28
 22/22 anonim ***** válasza:
56%
Én időszakos böjtölök (16/8), így 3 étkezésem van. 9 és 17 óra között eszek: 9 óra reggeli, 13 óra ebéd, legkésőbb 17 órára befejezem a vacsorát.
2021. ápr. 28. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!