Csökkentsem a napi kalória bevitelem?
Figyelt kérdés
Eddig fogytam pár kilót, napi 1500 kalória körül ettem. Viszont most az utolsó pár kiló nem akar lemenni. Segítene ha kevesebbet ennék?2017. máj. 16. 17:13
1/4 anonim válasza:
Esélyes, hogy segítene, bár még jobb lenne a mozgást emelni vagy a kettőt együtt... Már ha van még miből fogynod.
2/4 anonim válasza:
Mennyi az alapanyagcsered? Egyel annnyit.
3/4 anonim válasza:
Sziaaa! én is pont így jártam!sehogy nem tudtam egy pontról kibillenteni a fogyásom, akármi csináltam, megrekedt. A 2. válaszoló jól mondja,ki kellene számolni az alapanyagcseréd, és az alapján belőni, hogy mennyit kell enned. Ez az érték alá nem szabad menni, mert akkor koplalsz, belassul az anyagcsere, megakad a fogyás. A sport is nagyon fontos, ahogy az első is írta, meg tudod vele teremteni a kalóriadeficitet, ami világos, hogy a fogyás alapja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Te mennyi idő alatt adtad le a kilókat?
2017. máj. 17. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!