Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalória kereten belül lehet...

Kalória kereten belül lehet inni protein kakaót?

Figyelt kérdés

sziasztok, a kifejtett termék jelen esetben Alpro csokoládéízű szójaital hozzáadott kálciummal és vitaminokkal növényi fehérjében gazdag.

100mlben van

69kcal

1l -ben van 50gramm protein és 690kcal

makróba, és napi kalóriába belefér,

csak persze van benne 50gramm cukor is 1L ben

ha naponta eliszogatok egy ilyet az baj lehet a fogyókúra/diéta alatt?

persze belefér minden makróba és kalória keretbe is,

ennyi úgymond édeset és finomat iszok filmezéshez,ps hez, ha sétálgatok, magyarán ezt illesztem be a napi élvezeti dolgok mellé, ettől kibirható a diétám, van benne szerencsére sok növényi fehérje is,

egész nap egyépként párolt brokkolit eszek, pirított csirkemellel.

nem iszok meg minden nap 1L- t abból a termékből amit leírtam de lehetne rá példa, ált. a felét iszom meg.

A fogyásom fogja lassítani? esetleg gátolni?

2021. ápr. 15. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Kaloriakereten belul barmit.
2021. ápr. 15. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, mondjuk adja magát a kérdés, hogy akkor már miért nem iszol valami lassú felszívódású fehérjét, kevesebb lenne benne a szénhidrát meg a kalória is, a fehérje pedig több.
2021. ápr. 15. 14:52
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Szabad cukorból napi maximum 30 g ajánlott kb., pár tényezőtől függően. Ez arra vonatkozik, ha valaki nem akar épp fogyni. Szabad cukor minden hozzáadott cukor és a gyümölcslevekben levő természetes cukor is. A tied szerintem sima hozzáadott, és a legrosszabb fajta, gyorsan felszívódó :-( Ettől még a fogyásban nem fog szükségképpen akadályozni ennyi, és ha sportolsz, akkor az egészséged se valószínű, hogy kárát látja.
2021. ápr. 15. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Bármit ehetsz és ihatsz ha belefér a napi kalória keretedbe
2021. ápr. 15. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha belefér, akkor mehet. Mondjuk elég fura, hogy 690 üres kcal belefér és így is deficitben vagy. Anélkül 1000 kalóriányi deficitben lennél?
2021. ápr. 15. 23:03
 6/11 A kérdező kommentje:

napi 1300kcal al vagyok deficitbe, bár amikor tornázok sokat akkor felmegyek max 1500 kcal ra,

tudom kevésnek tűnik,

de nem vagyok éhes,

és időszakos bőjtölök már 2éve, 12:30kor eszek elsőnek eszek egy nagy tányér párolt brokkolit, grillezett csirkemellel vavy sült hallal, ezzel jól lakok kb 18:00ig mert közbe kortyolgatom iszogatom az az 1l protein tejet ami nagyon ízlik, aztán eszek még egy pudingot kb 150kcal és ennyi ,

kevésnek tűnik de ez kb 1300kcal, és teljesen elvavyok vele, :)

2021. ápr. 15. 23:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, de azért ez így nem a legegészségesebb, ráadásul a bevitt tápanyagok minősége sem a legjobb.
2021. ápr. 16. 00:00
 8/11 anonim ***** válasza:

1300kcal rettentő kevés, vidd fel MINIMUM 1600ra, ha edzel akkor lehet 2200is.

1300kcallal jönni fog a jojo effektus, és még a szervezeted is tönkrevágod így.

2021. ápr. 16. 00:01
 9/11 A kérdező kommentje:
rendben akkor mindenképp feljebb viszem a kalória limitet :) köszi a tanácsot :)
2021. ápr. 16. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Kérlek 1 év múlva jelentkezz hogy mizu veled! Köszi!
2021. ápr. 16. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!