Kalória kereten belül lehet inni protein kakaót?
sziasztok, a kifejtett termék jelen esetben Alpro csokoládéízű szójaital hozzáadott kálciummal és vitaminokkal növényi fehérjében gazdag.
100mlben van
69kcal
1l -ben van 50gramm protein és 690kcal
makróba, és napi kalóriába belefér,
csak persze van benne 50gramm cukor is 1L ben
ha naponta eliszogatok egy ilyet az baj lehet a fogyókúra/diéta alatt?
persze belefér minden makróba és kalória keretbe is,
ennyi úgymond édeset és finomat iszok filmezéshez,ps hez, ha sétálgatok, magyarán ezt illesztem be a napi élvezeti dolgok mellé, ettől kibirható a diétám, van benne szerencsére sok növényi fehérje is,
egész nap egyépként párolt brokkolit eszek, pirított csirkemellel.
nem iszok meg minden nap 1L- t abból a termékből amit leírtam de lehetne rá példa, ált. a felét iszom meg.
A fogyásom fogja lassítani? esetleg gátolni?
napi 1300kcal al vagyok deficitbe, bár amikor tornázok sokat akkor felmegyek max 1500 kcal ra,
tudom kevésnek tűnik,
de nem vagyok éhes,
és időszakos bőjtölök már 2éve, 12:30kor eszek elsőnek eszek egy nagy tányér párolt brokkolit, grillezett csirkemellel vavy sült hallal, ezzel jól lakok kb 18:00ig mert közbe kortyolgatom iszogatom az az 1l protein tejet ami nagyon ízlik, aztán eszek még egy pudingot kb 150kcal és ennyi ,
kevésnek tűnik de ez kb 1300kcal, és teljesen elvavyok vele, :)
1300kcal rettentő kevés, vidd fel MINIMUM 1600ra, ha edzel akkor lehet 2200is.
1300kcallal jönni fog a jojo effektus, és még a szervezeted is tönkrevágod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!