Ezzel tudok fogyni?
1600 kalórián tudnék fogyni.
Ebből ha a szénhidrát 175g a fehérje 108g a zsír 48g ez jó elosztás?
Tudom hogy a kalóriadeficiten múlik de nem szeretném ha hiány alakulna ki a szervezetemben mert csokkentettem a ch-t de ezert emeltem kicsit a feherjet es a zsirt is.
Edzek minden nap egy keveset nem sulyzosat inlabb itthoni torna es neha kardio.
Ha valaki ert ehhez tudna segiteni hogy ez igy jo e?
"nem szeretném ha hiány alakulna ki a szervezetemben"
Ez a mikronutrienseken fog múlni inkább. Makrókból még ha akarnál sem tudnál jó eséllyel olyan keveset bevinni, hogy bajod legyen.
Persze ezt tudom nem is csokibol szeretnem bevinni
Hanem egeszseges etelekbol
könyörgök ne egyél 1200 kalóriát! 22 éves, felnőtt nő vagy, nem kell a szupergyors fogyás reményében ilyen durva diétát tartanod! 1200 kalória bizonyos keretek között, bizonyos célokra megfelelő, de általában véve nem lesz jó hatása.
amit eredetileg leírtál a kérdésedben, az indulásnak teljesen tökéletes, próbáld meg így, és csak akkor csökkentsd a kalóriákat, ha másfél hónap múlva sem történik semmi.
Tenyleg nagyon szeretnek lefogyni es fogalmam sincs hogy akkor hogyan kezdjek neki :(
Mint ahogy itt is latszik van aki a kevesebbet mondja mig mas szerint jo amit leirtam..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!