Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ettél ma? Hány kilót...

Mit ettél ma? Hány kilót akarsz fogyni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 19:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%

Csokiskekszet, tejeskávét, tükörtojást, fehér kenyeret, gyümölcsöket, sajtot, sült húst, krumplipürét, ubisalit, vaníliás túrót.

De mindenből csak annyit, hogy kb 1200 kalória volt az egész napi étkezésem.

Még 15 kg-ot legalább.

2021. ápr. 12. 20:01
 2/19 anonim ***** válasza:
69%

- tükörtojás,virsli

- füstölt főtt sonka, fokhagymás sült zöldbab hagymával,

- 3 szelet Lowcarb toast kenyér, sajtfélék, paprikás szalámi, retek, paradicsom

-Pisztácia, 3 kocka kávés diebetikus csoki

Már elég sokat fogytam, de még van 20 kiló amit szeretnék leadni.

2021. ápr. 12. 20:38
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Párolt brokkoli, répa, lazacfilével és ecetes céklával, lilakáposztával töltött paprikával. alma. 4 bögre tea, 2,5l víz, estére csirkemájas zöldborsós bulgur rizottó savanyúkáposztával ,vegyes savanyúsággal (zöld dinnye, karfiol, almapaprika)
2021. ápr. 12. 20:39
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Sovány túró, korpovit keksz, retek, újhagyma, körte, mandula. 5 kiló
2021. ápr. 12. 20:46
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

Almás mogyoróvajas zabkása fehérjével

Tejszínes-sajtos-karfiolos csirkemell párolt cukkinivel

Egy kis szelet diós süti

Sonkás-zöldséges rántotta paradicsommal

Két kávé egy-egy dl sima tejjel

Kb 3 kg-ot még, utána már inkább csak izmosodni szeretnék.

2021. ápr. 12. 21:06
 6/19 A kérdező kommentje:
És hogy nézett ki egy átlagos napotok, amikor még nem fogyóztatok?
2021. ápr. 12. 21:22
 7/19 anonim válasza:
66%

- eper, sajt

- Vega lasagna, "padlizsántesztával"

- Tortilla lap, tükörtojás, saláta

- étcsoki

Még 10 kg - ot szeretnék fogyni

2021. ápr. 12. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

A mai napomat eléggé elszúrtam, mármint nem kalória szempontjából, habár pontosan nem tudom mennyit ehettem (mindig számolom, de ma ettem olyan ételt is, amit rokon hozott, csak megtippelni tudtam a kalóriát), de nem a legegészségesebb napom volt.

Zöldborsófőzeléket ettem ebédre sertéskarajjal, illetve hagymás húst. Aztán délután ettem kb. 2 darab ilyen nagyon mini süteményt, amiben sajnos nem tudom mennyi kalória lehetett. Ettem pudingot (de ilyen házi készítésűt, nem ilyen full cukros bolti vackot), illetve most estére egy kis sertéskarajt és chipset. Szerintem 1500 kalóriánál nem volt több.

Rengeteget kell még fogynom, de próbálok kisebb egységekben gondolkodni, szóval most pl. a célom 15-20 kiló fogyás, de a végső az ilyen 30-40 lenne. Amúgy átlagban nem így szoktam enni, mint ma, sok ilyen bulgur, quinoa, meg ilyeneket eszek, meg zöldséget is szoktam, csak ez ma viszonylag minimális volt, a mai napom nem volt a legjobb.

Amúgy én anno is úgy ettem, mint most, csak valószínűleg mértéktelenül. Ma is, pl. megettem kb. 200 gram borsófőzeléket. Régen simán megettem ennek a tripláját, sőt. Meg ha most nagyritkán eszek tésztát, max. 100 grammot egy nap. És kinézetre a 100 gramm az kb. semmi nekem, szóval rége simán megettem ennek a négyszeresét, ötszörösét egy nap, mert nem tűnt soknak, és sosem gondoltam bele, hogy milyen sok kalória van benne. Szóval igen, én most is úgy étkezem mint régebben, eszek én mindent, süteményt (cukormentes, meg mindent magamnak csinálok általában, számolom a kalóriát mindig), néha pizza, tészta, chips... szóval most a mértékletességre helyezem a hangsúlyt, de nem zárok ki semmit se az étrendemből, mert életmódot akarok váltani, és azt meg úgy nem lehet, hogy hirtelen mindent kizárok az életemből, amit eddig ettem, és akkor soha többet. :)

2021. ápr. 12. 22:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: Áfonyás-joghurtos-fehérjés zabkása

Ebéd: Édesburgonyás-almás csirkemájragu rizzsel

Uzsonna: Edzés után protein szelet

Vacsora: Pur pur kenyér, sajtkrém, csirkemellsonka, sajt, zöldségek

Életmódváltásom előtt egy átlagos nap:

Reggeli: Vajas-lekváros, vajas-mézes vagy nutellás kenyér/kalács

Tízórai: Fornetti

Ebéd: Tészta/Paprikás krumpli/Pörkölt sb.

Uzsonna: egy tábla csoki

Vacsora: Virsli/Melegszendvics

2021. ápr. 13. 05:22
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja utolsó vagyok, eddig fogytam fél év alatt 6 kilót, még 2 kilót szeretnék fogyni.
2021. ápr. 13. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!