Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok fogyni? SEHOGY??? 23/L

Figyelt kérdés

163 cm vagyok, 80 kiló. Nagyon csúnyának érdem magam, de képtelen vagyok 2 kg-nál többet fogyni, és az is visszajön rám.

Egészségesen étkezem, nem eszek sokat, megpróbáltam már minden diétát, de nem megy. Kivizsgáltattam magam teljesen, de az egészségemmel minden rendben van. A háziorvos elrendezte annyival, hogy "Örüljön, hogy csak 80 kiló, mert a családjában ez egy egész jó hír." Annyiban igaza van, hogy a bátyám és apám 120 kiló körül vannak, anyám 140 fölött. Tehát hozzájuk képest tényleg kevesebb vagyok, de a velem egykorú, velem egymagas lányok mind 50-60 kiló környékén, én meg egy bálnának érzem magam. Már teljesen elveszi az életkedvem, hogy bármennyit éhezem, csak hízom.

2021. ápr. 5. 16:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi lehetsz!
2021. ápr. 10. 08:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha hajlamos vagy ra akkor az keves h "egessegesen" eszel meg h elegetsz bringaval 3-400kcalt. Pontosan kiszamolt etrend kellene meg aranyosan edzeni mindenre.
2021. ápr. 15. 01:36
 23/23 anonim ***** válasza:

Sajnos a genetika hatással van erre, de ez nem jelent semmi véglegeset!

Nem írtad, hogy bármit sportolnál, szerintem ez lesz a kulcs!!! Heti minimum 2x1 óra de inkább 3-4-5 alkalommal mozogj, bringázz, kosarazz vagy amihez kedved van, csak mozogj rendszeresen!

2021. máj. 3. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!