13 éves vagyok és szeretnék fogyni mi tegyek?
Figyelt kérdés
A koromhoz képest külsőleg ha rámnéznek mindenki azt mondja nem is vagyok kövér, de nyár óta engem nem láttak bikiniben.Már látom az úszógumikat magamon de nem tudok fogyókúrázni.Mit tegyek?2013. dec. 3. 16:15
1/4 anonim válasza:
mondj csak egy magassagot meg sulyt, mindjart kiderul h. nem kover vagy, hanem testkepzavaros...
2/4 anonim válasza:
Iskolapszichológus. 18 éves korod előtt, légy szíves, bárki bármit mond, ne kezdjél önsanyargató diétába, se versenyszerű fitnesszbe, mert ezekkel csak tönkre teszed magad. (önsanyargató diétát mellesleg senkinek se ajánlom) Fogyasztói társadalomban élünk és mindenkire jelentős nyomást gyakarol a média, csontsovány nőket mutatnak, hogy vegyed az olyan jellegű termékeket amik majd segítenek hogy ezt elérd. Nem kell bedőlni. Mindenkinek vannak úszógumijai, kicsitől a nagyobbig, kivéve a személyi edzőknek, akiknek az élete, hogy izmosak legyenek (cserébe ledolgozzák a nőiességük, hurrá). Kamaszkorod során változáson fog átmenni a tested, lehet fogsz hízni annak árán, hogy nőiesedj. Örülj neki, hogy gyerek vagy még, játssz sokat, barátnőzz, tanulj új dolgokat, fedezd fel mi érdekel az életben, válassz egy neked tetsző sportot, egyél rendesen, mert fejlődésben vagy. Szoktasd hozzá magad a kellő mennyiségű gyümölcsre és zöldségre, kérj segítséget a szüleidtől hogyan éljél egészségesen. Nagyjából ennyi jutott eszembe...
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a választ,remélem segíteni fog.
2013. dec. 20. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!