Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 160 cm . 63 kg. Fogyni szeretnék mert nem érzem jól magam a bőrömben . Ugy érzem , hogy kövér vagyok .ondanátok olyan dolgokat amitől fogyok ? A hasamból szeretnék sokat , és a combomból !

2013. dec. 2. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mozogj naponta rendszeresen mindegy mit és mennyit youtube torna, futás, úszás akármi csak mozogj, és ne add fel akkor sem ha első nap 3 perc után majdnem összeesel a kocogásban

Egyél naponta 3-4 óránként lefekvés előtt is 3 órával egyél valamit, kis adagokat, számold a kalóriát napi 1500 kcal körül legyél, legfőképpen húsokat, halat, zöldségeket és gyümölcsöt egyél kenyér féléből és tésztából csak teljes kiörlésűt

Helyi fogyás nincs, vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan. Az, hogy a hasadon és combodon több van az genetika, nem tehetsz ellene. Én ezzel a módszerrel 6 kilót fogytam 2 hónap alatt

2013. dec. 2. 19:36
 2/2 anonim válasza:
Futás, kerékpározás nagyon jót tesz a hasnak is és a combnak is. Jó hasizom gyakorlatok vannak a you t..on! Az a fontos, hogy ne fellángolás legyen a mozgás, hanem rendszeres! A kajára figyelj, és ne igyál csak cukor nélküli teát, üdítőt még diétásat sem, a víz nagyon jó szomjoltó! Nem igaz, hogy társaságban mindig enni-inni kell!
2013. dec. 3. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!