Futással lehet legjobban fogyni hasból?
Fúúúúú, a sok futásellenes, lepontozták az utolsó válaszolót!
Kár, hogy az ezen az oldalon ÉN vagyok a futásellenes, és én nem pontozok (piros kezeket nem adok mert az ökölharc híve vagyok nem a negatív szavazatoké, vagy a demokráciáé..) Tehát mi van?
Teljesen populáris választ írt, aminek 100%-osnak kellene lennie, aztán nekem kéne alá írnom rossz májúan, hogy futástól még senkinek sem lesz jó alakja, erősíteni kéne (láb edzés -> guggolás).
Minden a táplálkozáson múlik.
Magától a futástól nem fogsz fogyni semmit, ha rossz az étrended. Helyi fogyás pedig nincs. Az pedig, hogy honnan fogy előbb vagy utóbb, az már a genetikai adottság kérdése.
Mindekinek köszönöm aki értelmes választ adott!
6/6 az étrend azt jelenti sok zöldség hús minimális kenyér?
illete h napi 4-5x étkezés és kevés mennyiséget?
Hogyan is ülteted ezt át a mindennapi étkezésbe. Valószínűleg jó ötlet írni a tojás, a halak, az olajos magvak fontosságáról mint alapanyagok. És recepteket gyűjteni ilyen alapanyagokkal.
Mondjuk én beérem 'egyszerűbb' hús-zöldség kajákkal is, különösebben nincs igényem nagy szakácsteljesítményre, meg sok egyszerű, egészséges étel van. Annyira sok, hogy én pl. egyáltalán nem eszem kenyérfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!