Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futással lehet legjobban...

Tomo92 kérdése:

Futással lehet legjobban fogyni hasból?

Figyelt kérdés
Azt hallottam h futással lehet hasból és csipőből fogyni mennyi idő alatt van látványa? illetve almaecet is segít a fogyásban?

2013. dec. 2. 23:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Megfelelő táplálkozással. A futás nem csoda, nem varázslat, és még edzések között sem éppen valami kivételesen szuper jó.
2013. dec. 2. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy segít. Kend be ott ahol fogyni akarsz és még futni se kell :D
2013. dec. 3. 09:34
 3/12 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem meg hasizom gyakorlatokkal lehet a legjobban fogyni, és az még nem is olyan fárasztó, mint egy 1 futás
2013. dec. 3. 09:46
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Megfelelő táplálkozással és kalóriadeficittel lehet fogyni. A futás csak segít, hogy ne egy leeresztett lufi legyél a végére.
2013. dec. 3. 09:49
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Fúúúúú, a sok futásellenes, lepontozták az utolsó válaszolót!

Kár, hogy az ezen az oldalon ÉN vagyok a futásellenes, és én nem pontozok (piros kezeket nem adok mert az ökölharc híve vagyok nem a negatív szavazatoké, vagy a demokráciáé..) Tehát mi van?

Teljesen populáris választ írt, aminek 100%-osnak kellene lennie, aztán nekem kéne alá írnom rossz májúan, hogy futástól még senkinek sem lesz jó alakja, erősíteni kéne (láb edzés -> guggolás).

2013. dec. 3. 13:05
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Minden a táplálkozáson múlik.

Magától a futástól nem fogsz fogyni semmit, ha rossz az étrended. Helyi fogyás pedig nincs. Az pedig, hogy honnan fogy előbb vagy utóbb, az már a genetikai adottság kérdése.

2013. dec. 3. 13:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Mindekinek köszönöm aki értelmes választ adott!

6/6 az étrend azt jelenti sok zöldség hús minimális kenyér?

illete h napi 4-5x étkezés és kevés mennyiséget?

2013. dec. 3. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Kezdetnek ez is valami, igen. De azért lehet ezt még finomítani.
2013. dec. 3. 23:30
 9/12 A kérdező kommentje:
mint pl?
2013. dec. 3. 23:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Hogyan is ülteted ezt át a mindennapi étkezésbe. Valószínűleg jó ötlet írni a tojás, a halak, az olajos magvak fontosságáról mint alapanyagok. És recepteket gyűjteni ilyen alapanyagokkal.

Mondjuk én beérem 'egyszerűbb' hús-zöldség kajákkal is, különösebben nincs igényem nagy szakácsteljesítményre, meg sok egyszerű, egészséges étel van. Annyira sok, hogy én pl. egyáltalán nem eszem kenyérfélét.

2013. dec. 4. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!