Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak utálom magam?

Mit csináljak utálom magam?

Figyelt kérdés
Én egy 12 éves fiú vagyok aki elég kövér 157 cm vagyok és 72 kiló vagyis elég kövér. Ez a legfőbb problémám. Nagyon szeretnék le fogyni. Próbálkoztam már mindennel éheztetéssel tornával gyógyszerrel de mindég visszahíztam mert elengedtem magam. Nincs akaraterőm mióta apámon kívül anyám is elhagyott. Az szörnyen zavar hogy anyám teljesen új életet kezdett a férjével és még 2 gyerekével akikről én nem is tudtam. Most a mamám nevel. Elég nagy stresszben élünk és van amikor nem bírom tovább és fel szeretném adni. Olyankor mindég beszélek a pszichológusommal aki ugyan úgy rákos mint én. A suliban mindenkinek segítek és mindenkinek csak jót akarok. Mindenkit meghallgatok. De amikor nekem van valami bajom mindenki elfordul tőlem. Szinte mindenki utál a suliban most váltottunk sulit de itt is ugyan az a helyzet. Az egyik barátom a nyáron több mint 30 kilót fogyott le 3 hónap alatt. Nekem ez nem menne. Senki nem tud a rákról csak a pszichológusom. Rá úgy tekintek mint az anyámra de szegény már nagyon beteg és egyre gyengébb. Azért ide írtam mert itt többen nézelődnek.

2013. nov. 30. 15:53
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
35%
Amennyiben a rák rosszindulatú és nem műthető akkor fel a fejjel, hamarabb meghalsz mintsem igazán szar legyen az életed.
2013. nov. 30. 15:56
 2/26 anonim válasza:
fel a fejjel minden rendbe lesz:)
2013. nov. 30. 15:58
 3/26 anonim válasza:
#1 te bu.nkó pa.aszt
2013. nov. 30. 16:00
 4/26 anonim válasza:
0%
semmi baj majd pár év múlva amikor megnyúlsz lefogsz fogyni
2013. nov. 30. 16:04
 5/26 anonim ***** válasza:
Milyen rákkal küzdesz? Amúgy legyél sokkal körültekintőbb, ami a személyes adataid nyilvánosságra hozatalát illeti. Ennyire hülye senki sem lehet, hogy beírja egy ilyen oldalra mint ez a szenny gyakori, hogy mi az igazi neve...
2013. nov. 30. 16:07
 6/26 anonim válasza:

Nem bunkóságból írtam, racionálisan is így van. A remény sokszor fájóbb tud lenni mint a beletörődés.

De majd megtapasztalja a lányok mennyire kritikusak és elutasítóak tudni lenni a legkisebb szépséghibával is és ettől megkímélni nem bunkóság.

2013. nov. 30. 16:08
 7/26 anonim ***** válasza:

Egyes emberek annyira undoritoak ez neked szol elso ! Nem szegyeled magad egy csoppet sem ?

Nagyon sajnalom , es azok akik nem fogadnak el igy azok sovanyabban sem fognak , ha meg igen akkor nem igazi baratok , h csak a kulsoddel foglalkoznak . Egyel rendesen de minnel egeszsegesebb ennivalokat zolds4egek vagy gyumolcsoket , mikor felhuzod magad akkor egyel meg 1 vagy 2 almat vagy gondolj arra , hogy nem adod meg az oromot azoknak az embereknek .. Es fussal mert nekem is van egy baratnom es joindulatu daganatja van es azt mondtak , hogy a szaladas sokat segithet .. minden nap egy kicsit csak szedd ossze magad .. Eloszor magadba kell eldontsed , de semmi fele kepen ne koplalj 1 nem lenne jo a betegseged miatt 2 lefogynal es egybol vissza is hiznal .. es igyal 2-3 liter vizet .. Sok szerencset soha ne add fel ! es gyogyulast mert meg elotted all egy elet !

2013. nov. 30. 16:09
 8/26 anonim ***** válasza:

Majd megnyúlsz. A sulit pedig a legtöbben utálják az idióta klikkes rendszere miatt.

Fel a fejjel!

2013. nov. 30. 16:10
 9/26 anonim ***** válasza:
47%
ez egy akkora kamu kerdes, hogy ide latszik...
2013. nov. 30. 16:54
 10/26 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat is biztatásokat ez nem az igazi nevem.
2013. nov. 30. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!