Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak utálom magam?

Mit csináljak utálom magam?

Figyelt kérdés
Én egy 12 éves fiú vagyok aki elég kövér 157 cm vagyok és 72 kiló vagyis elég kövér. Ez a legfőbb problémám. Nagyon szeretnék le fogyni. Próbálkoztam már mindennel éheztetéssel tornával gyógyszerrel de mindég visszahíztam mert elengedtem magam. Nincs akaraterőm mióta apámon kívül anyám is elhagyott. Az szörnyen zavar hogy anyám teljesen új életet kezdett a férjével és még 2 gyerekével akikről én nem is tudtam. Most a mamám nevel. Elég nagy stresszben élünk és van amikor nem bírom tovább és fel szeretném adni. Olyankor mindég beszélek a pszichológusommal aki ugyan úgy rákos mint én. A suliban mindenkinek segítek és mindenkinek csak jót akarok. Mindenkit meghallgatok. De amikor nekem van valami bajom mindenki elfordul tőlem. Szinte mindenki utál a suliban most váltottunk sulit de itt is ugyan az a helyzet. Az egyik barátom a nyáron több mint 30 kilót fogyott le 3 hónap alatt. Nekem ez nem menne. Senki nem tud a rákról csak a pszichológusom. Rá úgy tekintek mint az anyámra de szegény már nagyon beteg és egyre gyengébb. Azért ide írtam mert itt többen nézelődnek.

2013. nov. 30. 15:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
nehezen de tudok
2013. dec. 1. 11:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Fejezd már be!

Gyermekeknél hormonális okokból NEM lehetséges gégerák, csak és kizárólag felnőtt korban, miután teljesen befejeződött a növekedés (20 év fölött), fogod már?

Amúgy meg tényleg nagyon nehéz és fájdalmas gégerákkal az étkezés, egyszerűen képtelenség annyit enni, hogy elhízz.

Ilyen dolgokkal nem jó szórakozni, az élet gyakran visszaadja ezeket!

2013. dec. 1. 11:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Több évet dolgoztam gyermekonkológián egy országos központban, ahol a magyarországi daganatos gyerekek 80%-át kezelik, de gégerákossal én sem találkoztam.

Erről ennyit.

2013. dec. 1. 12:11
 24/26 A kérdező kommentje:
Lehet nem találkoztatok ilyen betegséggel és én nem az ételtől híztam el hanem az erős szteroidtól amit kaptam mert a rák már nyomta a tüdőmet és szoktam fulladni. Enni nehezen tudok de egyre rosszabb. Kritikákat is nyugodtan mondhattok. Az orvos is azt mondta hogy nagyon ritka a gyerekeknél a gégerák.
2013. dec. 1. 13:39
 25/26 anonim ***** válasza:
a gegerakod nyomta a tudodet, hat persze. orvos kell neked, de leginkabb elmeorvos, meg egy k...a nagy tasli aputol, hogy erre hasznalod az internetet, amit o fizet.
2013. dec. 2. 12:51
 26/26 anonim válasza:
Először is nagyon drukkolok, hogy találj barátot, vagy barátokat magadnak. Írod, hogy nagyon stresszes az életed,ami nem lehet könnyű egy 12 éves kisfiúnak. Remélem megoldódnak a problémáid,és jól fogod magad érezni a bőrödben. Nagyon fiatal vagy, de ha ilyen jól meg tudod fogalmazni a gondolataid,meg tudsz hallgatni másokat, sőt segíteni is rajtuk, akkor te egy nagyon jó fej kis srác lehetsz.
2013. dec. 2. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!