Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak utálom magam?

Mit csináljak utálom magam?

Figyelt kérdés
Én egy 12 éves fiú vagyok aki elég kövér 157 cm vagyok és 72 kiló vagyis elég kövér. Ez a legfőbb problémám. Nagyon szeretnék le fogyni. Próbálkoztam már mindennel éheztetéssel tornával gyógyszerrel de mindég visszahíztam mert elengedtem magam. Nincs akaraterőm mióta apámon kívül anyám is elhagyott. Az szörnyen zavar hogy anyám teljesen új életet kezdett a férjével és még 2 gyerekével akikről én nem is tudtam. Most a mamám nevel. Elég nagy stresszben élünk és van amikor nem bírom tovább és fel szeretném adni. Olyankor mindég beszélek a pszichológusommal aki ugyan úgy rákos mint én. A suliban mindenkinek segítek és mindenkinek csak jót akarok. Mindenkit meghallgatok. De amikor nekem van valami bajom mindenki elfordul tőlem. Szinte mindenki utál a suliban most váltottunk sulit de itt is ugyan az a helyzet. Az egyik barátom a nyáron több mint 30 kilót fogyott le 3 hónap alatt. Nekem ez nem menne. Senki nem tud a rákról csak a pszichológusom. Rá úgy tekintek mint az anyámra de szegény már nagyon beteg és egyre gyengébb. Azért ide írtam mert itt többen nézelődnek.

2013. nov. 30. 15:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
rosszidulatú daganat
2013. nov. 30. 20:04
 12/26 anonim válasza:

Ne aggódj hamar meggyógyulsz

Fel a fejjel:-)

2013. nov. 30. 20:09
 13/26 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. nov. 30. 20:13
 14/26 A kérdező kommentje:
gégerák
2013. nov. 30. 21:19
 15/26 anonim ***** válasza:

eloszor az legfobb problemad, hogy kover vagy. aztan gegerakod van. gegerakkal kisfiam nem zabalsz, orulsz, ha kapsz levegot meg valami pepes kajat le tudsz nyelni.

persze... nyilvan nem kamu az egesz, veletlenul sem. kis unatkozo 12 eves sz*rhazi, aki mas nyomorabol viccet csinal a maga szorakoztatasara, hogy minel tobben vele foglalkozzanak.

a tobbi szellemi fogyatekosnak, aki komolyan vette, ezuton gratulalok.

2013. nov. 30. 22:44
 16/26 anonim ***** válasza:

Ez kamu!!

Súlyosan elhízva, 12 évesen gégerák...

Gégerák csak felnőtt korban van (90+ %-ban dohányosoknál) és nagyon komoly testsúly csökkenéssel jár.

Meg valaki 30 kg-ot fogy 3 hónap alatt (gondolom nem 150+ kg-os barátaid vannak a suliban)...

2013. nov. 30. 22:48
 17/26 anonim ***** válasza:

gondolom ezt se te irtad: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__5009..

neked vagy kezeles kell, vagy egy irdatlan nagy tasli, hogy leckeiras helyett baromsagokat irkalsz a gyk-n

2013. nov. 30. 22:49
 18/26 anonim ***** válasza:
hat az biztos , h csunya dolgog es megy egyesek sajnaljak is !
2013. dec. 1. 06:39
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen én írtam ki azt is. Velem az a baj hogy stressz esetén csak eszek eszek meg eszek. Nagyon szeretném hogy ha valaki segítene valami jó tanáccsal mert nem nagyon bírom már ezt. Viccből meg nem írnék ki semmit.
2013. dec. 1. 08:49
 20/26 anonim ***** válasza:
Gégerákkal nem tudsz enni, erről ennyit.
2013. dec. 1. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!