Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok fogyni? SEHOGY??? 23/L

Figyelt kérdés

163 cm vagyok, 80 kiló. Nagyon csúnyának érdem magam, de képtelen vagyok 2 kg-nál többet fogyni, és az is visszajön rám.

Egészségesen étkezem, nem eszek sokat, megpróbáltam már minden diétát, de nem megy. Kivizsgáltattam magam teljesen, de az egészségemmel minden rendben van. A háziorvos elrendezte annyival, hogy "Örüljön, hogy csak 80 kiló, mert a családjában ez egy egész jó hír." Annyiban igaza van, hogy a bátyám és apám 120 kiló körül vannak, anyám 140 fölött. Tehát hozzájuk képest tényleg kevesebb vagyok, de a velem egykorú, velem egymagas lányok mind 50-60 kiló környékén, én meg egy bálnának érzem magam. Már teljesen elveszi az életkedvem, hogy bármennyit éhezem, csak hízom.

2021. ápr. 5. 16:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj kilenceske, de ha 5x mosol fogat az már károsítja a fogzománcot, nem szabad.
2021. ápr. 5. 18:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
csak háziorvosnál voltál? Pajzsmirigy működésedet nézték? Esetleg nőgyógyásszal beszélni? Vannak olyan betegségek amik nagyban nehezítik a fogyást. Ha szedsz fogamzásgátlót, a miatt is lehet.
2021. ápr. 5. 18:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy jól számolsz? Könnyű beleesni, hogy alábecsülöd a kalóriabevitelt és a szintentartó kalóriától várja az ember a fogyást.
2021. ápr. 5. 19:18
 14/23 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót nem szedek, vérvételnél néztek TSH-t is.
2021. ápr. 5. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
Hagyjuk már ezt a genetika dolgot. Olyan van, hogy valakinek gyorsabb vagy lassab az anyagcseréje, de olyan genetika nincs, amely mellett ne lehetne normális súlyban lenne. Ha egy teljes család túlsúlyos, az nem a genetikájuk miatt van, hanem mert valószínűleg ugyanolyan káros életmódot folytatnak. Sok ember hiszi, hogy egészségesen étkezik, közben meg a túrót. Ha leírod 1-2 napi étrendedet, akkor lehetne segíteni.
2021. ápr. 5. 23:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segítene, ha leírnád miket szoktál enni átlagban 1 nap. Így látatlanban nehéz bármit írni. Az, hogy alapvetően egészséges dolgokat eszik valaki és mozog rendszeresen, nem mindig elég. Saját tapasztalat.
2021. ápr. 6. 13:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Leírnád mit eszel egy nap? Pontos mennyiségeket is
2021. ápr. 6. 13:47
 18/23 anonim ***** válasza:
92%

Csak TSH-t, a többi pajzsmirigyhormont (t3,T4) nem? Mert jó TSH mellett is lehet azokkal gond. Ill. ki szerint jó TSH? Nálunk a labor 4 alattira már jót ad, de normál helyen csak az 1 a jó.

Pszichológiailag és stressz tekintetében is rendben vagy? A lelki dolgok erősen kihatnak a testre is.

Mivel erősen túlsúlyos családból származol, így biztos vannak olyan szokásaid, amit ott vettél fel, s eléggé hajlamosítanak a hízásra. Végig kellene gondolnod az ételhez, italhoz való hozzáállásodat, milyen szokásaid vannak, mik az azért megy úgy szokás dolgok benne.

2021. ápr. 6. 14:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Étrendedet leirhatnad, tuti ott lesz a hiba.
2021. ápr. 6. 15:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Nemcsak az étrendet írd le hanem hogy hány kalóriát eszel egy nap pontosan és ezen belül hogy oszlik el a szénhidrát, fehérje és zsír aránya. (Ha nem számolod akkor ez lesz a probléma).
2021. ápr. 6. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!