Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok lefogyni?

Hogyan tudok lefogyni?

Figyelt kérdés
Rohadt kövér vagyok.

2021. márc. 11. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ment a jelentés, ez egyértelműen egy troll kérdés!
2021. márc. 11. 14:28
 12/15 anonim válasza:

1. Találj egy jó edzőhelyet!

2. Találj egy jó edzői gárdát!

3. Változtasd meg az étkezésed!

2021. márc. 11. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Amennyiben ezek valós dolgok, amiket leírtál, akkor fordulj orvoshoz.
2021. márc. 11. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Válts életmódot. NEM koplalás, NEM fogyókúra! hanem életmódváltás. Normális élelmiszerekkel. Finomított szénhidrátokat érdemes elkerülni.

Ilyen súllyal esélyes hogy szénhidrát anyagcsere betegséged is van. Ezt ki kéne vizsgálni mert fontos!!!

Én is ilyen súlyú voltam, ( igaz, 175 centihez), egy csomó betegséggel. Több mint 2 éve váltottam életmódot, és mostanra már a fogyás vége felé járok. Még kell egy kis idő.

Hidd el, nem lehetetlen! Ha élni akarsz, meg tudod csinálni. Ez ad igazi motivációt, nem a külsőségek.

2021. márc. 11. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

Kalória deficit.

Azaz ha a szervezeted nem kapja meg azt a kalória mennyiséget ami a testsúly fenntartásához kell, akkor fogyni fogsz. Mégcsak mozogni se kell hozzá. A sport abban segít, hogy többet ehess. Mert ha mozogsz, azzal kalóriát éget el. Azaz ha neked kell 2500 kcl és sport eléget 1000 kalóriát akkor érhetsz 3500 kcl.

Nos neked kevesebbet kell enned, mert ha tényleg 170 kg vagy és 168 cm, akkor te biztos, hogy nem sporolsz semmit. Ha még hetente bízol, akkor az étkezést is nagyon durván túl tolod.

Bár ez a kérdés nagyon valószínű, hogy kamu, másoknak talán hasznos amit leírtam.

Én 130 kg voltam másfél éve, 167 cm.

Most 71 kg vagyok. Néz volt. Igen. De nem lehetetlen.

2021. márc. 12. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!