Hogyan lehet gyorsan lefogyni?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm ahogy kinézek, és már régóta le szeretnék fogyni, ami megy is, de elég lassan. Most 48kg és 164cm vagyok. Eddig kb 1.5kg-t sikerült fogynom, de nagyon lassan. Ezért szeretnék valami biztos módszert amivel viszonylag hamar le tudok adni 5-10 kilot.
Válaszokat előre is köszönöm<3
2021. febr. 21. 13:48
2/11 anonim válasza:
Inkább hízz, így is kórosan sovány vagy!
3/11 anonim válasza:
Szia! Tényleg 38kg-os szeretnél lenni?
Mennyit szoktál enni egy nap? És miket? Mennyit mozogsz? És mit?
4/11 anonim válasza:
Nem vèletlen, hogy az ètkezési zavarok túlélèsi aránya ilyen alacsony. A legtöbben akik felépülnek, 25 fölött komoly anyagcsere, és hiánybetegségekkel küzdenek.
Szóval ha lehet, ne kezdj ilyesmibe.
Inkább keress fel egy mentálhigènès szakembert.
5/11 anonim válasza:
Pszichológus tud csak segíteni.
7/11 anonim válasza:
Anorexiás leszel mégjobban az életedbe is kerülhet,tehát ne fogyj többet,én 75kg-ról lettem 35 mert csúfoltak hidd el nem éri meg.
8/11 anonim válasza:
35? Apám, csoda, hogy a Vodicai szél nem kapott fel 😀 Jó rusnya jószág lehettél gyereksúllyal. 😀 Nekem is volt csontos ismerősöm. A gyerekosztályon vásárolt magának ruhát, de az meg rövid volt rá 😀 mikor felhúzta, úgy nézett ki benne, mint egy elfuserált bohóc 😀
9/11 anonim válasza:
Engem is érdekelne a válasz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!