Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy legyen erőm lefogyni?

Hogy legyen erőm lefogyni?

Figyelt kérdés
Kb egy éve, mióta tart a covid, hazakényszerültem, volt egy mélypontom utána és az evésbe leltem vigaszom, sosem volt még ilyen, akkor voltam 163 cm és 48 kg, azóta szépen jönnek rám a kilók, most 62 kg vagyok, már nem eszek annyit mégis szörnyű ahogy kinézek, hasam, fenekem, lábaim, hatalmasak, striák jelentek meg, mindig elhatározom, hogy na mostantól odafigyelek mit mikor és miért eszek, de nem megy, hogy tudjam rászánni magam? Nem tetszik, amit látok. Hogy motiváljam magam? Hogy kezdjek neki?

2021. febr. 25. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Minden nasit ami otthon van, add oda anyudnak, tesódnak, akárkinek, a lényeg hogy ne maradjon otthon semmi édesség, semmi hízlaló. Aztán menj el a boltba, s vásárolj be egészséges nasikat, hogy ha kényszered lenne, csak ezeket tudd rágcsálni otthon.

Sült krumpli helyett basmati rizs, bulgur, kuszkusz, meglepően finomak amúgy, én sem gondoltam volna :)

Fehér kenyér felejtős esetleg abonett.

Vagy édességnek gyümölcs.

2021. febr. 25. 12:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Fehér kenyér sem fejtos. Ha azt akarod enni, edd azt. A lényeg, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyi kell. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a makró-mikro nem lényeg,mert de, alapjáraton a kalória számít.

Tök mindegy, ha 1700 kalóriát viszel be tojassal, de 1600 a szükséglet, hizni fogsz. Ha 1200-at viszel be kristálycukorbol, fogyni fogsz. Nyilván, senki nem csinál ilyet, ez csak egy példa.

2021. febr. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!