Hogy tudok hasból a legkönnyebben lefogyni? Vagy esetleg erősíteni, a lényeg, hogy kisebb legyen.
Szeretném, ha a hasam lapos lenne, egyebként nem vagyok duci, a lábaim és a karjaim vékonyak, a hasam meg olyasmi, mintha terhes lennék.
Aránytalannak gondolom magam, valamit szeretnék tenni ellene.
Viszont úgy tudom, hogy csak hasból nem lehrt fogyni, mert akkor megy le mindenhonnan.
Na most ugye a lábam és a karom is vékony, úgyhogy tényleg csak hasból szeretnékés nem szeretném, ha emiatt a melleim is kisebbek lennének.
Van erre valami ötlet, megoldás?
Kinek mi jött be legjobban, amitől laposabb hasa lett, illetve karcsú dereka?
Milyen diéta vagy mozgás erre a legmegfelelőbb?
Köszönöm a segítséget!
sajnos nekem is ilyen a testalkatom pedig mozgok is eleget
azt olvastam hogy a gyorsan felszívódó szénhidrátok okozzák mint a cukrok liszt fehér rizs mert gyorsan megemelik a vércukor szintet ami utánna legtöbbször a hason zsir formájában elraktározódik.
Azt kellene hogy minél alacsonyabb glikémiás indexü kajákat fogyasztani.
Ha genetikailag ilyen a testképed, akkor sajnos meg kell barátkoznod vele. Végtagok edzésével lehet javítani rajta, de kitartó munka kell hozzá, hogy az izomtól megvastagodjanak.
Én a kulcscsontjaimmal vagyok megáldva, mindig látszani akarnak, miközben van pocakom, s combos is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!