Hány kg, és milyen magasak vagytok? (nemet és kort is írjatok légyszi)
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 16:53
61/82 anonim válasza:
Kérdező, te egy troll vagy, vagy szimplán egy agyilag beteg/h..lye ember, aki azt hiszi, hogy a nagyon vékonyság, a kóros soványság az jó?
Ezt látom már az x. nagyon vékony válasznál: "azta☺️ mennyit eszel nap?"
Mi ebben az öröm? Irigy vagy azt már látom. Semmi jó nincs abban, ha valaki a normálistól eltérően már-már betegesen vékony. Az 59-es válaszolónak is a minimum 45-46 kg lenne a legalsó határ, nem a 41.
Mit irigyelsz a csontsoványságon?
62/82 anonim válasza:
59. vagyok. Genetika és evészavar, komoly testképzavarral. Nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, hogy elérjem ezt a súlyt (mivel ehhez 6-7 kg-t kellett felszednem). Jelenleg napi 4-szer étkezek. (45 fölött sose voltam.)
63/82 A kérdező kommentje:
62-es: mennyit eszel egy nap? Hány kalóriát?
2021. febr. 13. 20:36
65/82 A kérdező kommentje:
#64-es: és "régebben"?
2021. febr. 13. 21:30
66/82 anonim válasza:
Figyelj, én senkit nem fogok itt egészségkárosításra buzdítani. Nem tudom, milyen testalkatról akarsz fogyni, de ne koplalással tedd. Kérlek. Szerintem nem éri meg.
67/82 A kérdező kommentje:
#66-os: csak kíváncsi vagyok
2021. febr. 13. 21:39
68/82 anonim válasza:
Kérdező, elég furcsa, hogy csak a kóros sovány alkatra és vagy kíváncsi.
69/82 A kérdező kommentje:
#68-as: rendben akkor ne írd le, további szép estét Neked!
2021. febr. 13. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!