Hány kg, és milyen magasak vagytok? (nemet és kort is írjatok légyszi)
49 vagyok . Eszek rendesen , sőt szeretek is enni . Ilyen a genetikám .
Voltunk emiatt orvosnál és csomó vizsgálat után annyit mondtak ilyen vagyok ezen változtatni nem lehet .
Elfogadni el fogadtam így magam meg jól vagyok , csak hát az emberek hozzá állás ami bánt emiatt
Kedves kérdező!
#54-es vagyok, és anorexiás.
Ahogy láttam az előző válaszolók közül is az az illető imponált neked, aki kóros soványsága mellett valószínűleg hasonló gondokkal küzd .
Nem tudom hogy neked miért ez a tetszetős, de nem éri meg ebbe belehajszolni magad, és bár én a testképzavar miatt nem látom magam vékonynak, de tudom hogy nem vagyok egészséges.
Kérlek ne vágyódj egy ilyen állapotra.
#54 én vagyok a “kóros sovány” eszek rendesen nincs semmi bajom rengeteg vizsgálaton voltam miatt , de nekem szimplán ilyen a genetikám . Én mondjuk inkább csontváznak látom magam mint soványnak / vékonynak .
Önbizalom hiányon kívül nálam minden oké .
De igen nem kell erre vágynia senkinek . Legjobb a telt és a csontváz közti út én ehetek bármit és bármennyit nem látszik meg ami azért nagyon nem jó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!