Hány kg, és milyen magasak vagytok? (nemet és kort is írjatok légyszi)
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 16:53
41/82 anonim válasza:
#39 Köszönöm :) Igazából az első 15 kiló egy év alatt lement azzal, hogy mindenből kevesebbet ettem mint előtte, ritkán nassoltam, sok gyümölcsöt ettem, és mellette elkezdtem videókra edzeni (Shaun T Insanityjével kezdtem, és a mai napig is itthon edzek ilyen módon). Akkoriban napi 40-50 percet vagy többet mozogtam, heti hatszor. Most már jó ideje max fél órás edzéseket csinálok időszűke miatt, de soha egy napot se hagytam ki lustaság miatt, s én ennek is tulajdonítom azt hogy nem híztam vissza a leadott kilókat, mert egyébként, mióta 50-55 kiló között mozgok, nem igazán ügyelek az evésre, megeszek mindent amit megkívánok. Persze mértékkel, rosszullétig sose eszem magam. Igazából ennyi a történetem. A legfontosabb, én szerintem, hogy nem szabad abbahagyni a mozgást, mert nekem azelőtt mindig azért voltak sikertelenek a fogyókúráim, mert a sportolást pár hónap után mindig abbahagytam, és szépen vissza is kúsztak a kilók. Persze nem vagyok szakértő, ez csak az én tapasztalatom.
42/82 anonim válasza:
33-as 19 évesen még nem nagy kunszt vékonynak lenni. Majd 2-3 szülés után légy ilyen okos!
43/82 anonim válasza:
42: anyukám 3 gyerek után is leadott mindent, és 58 kg:( De vígasztalódj csak:)
44/82 anonim válasza:
43-as, nekem nem kell vígasztalódni, szerencsére a BMI- m normál tartományban van. Csak nem bírom a hozzád hasonló beszológató megmondóembereket.
50/82 A kérdező kommentje:
#49-es: aztaa😍 mennyit eszel egy nap?🥰 Vagy ez genetika?🥰
2021. febr. 7. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!