Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak mozgás nélkül?

Hogyan fogyjak mozgás nélkül?

Figyelt kérdés

90 kg vagyok 170 centihez.

1 éve szültem és utána még feljött 6 kiló.

Az étkezésemre odafigyelek, de egyszerűen ez a mozgásszegény életmód kikészít.

Eddig a munka, utána futás vagy edzéssel karban tudtam tartani magam.

De most a vírus miatt ez nem megy.

A párom 12 órázik 6 napban, én a gyerekkel. Ha nekiállok itthon edzeni, párszor félbeszakad mert felébred a gyerek, meg nem is szeretem így. Nekem kellene az, hogy ne ittgon legyek. Nincs segítségem. Itt külföldön az edzőtermek zárva vannak. Sétálok amennyit tudok a gyerekkel, de ugye ő diktál, az ő ritmusában. Mi a francot lehet így csinálni?

2021. jan. 18. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hello, az otthoni edzés biztos jó, amennyit tudsz, most nem nagyon van más alternatíva. Esetleg egy szobabicaj? de főleg a kaján múlik.

Amúgy én anno jó tempóban toltam a babakocsit sokat (dombra mégjobb), vissza is fogytam szépen. (+heti egy uszodára volt időm) vannak ilyen futóbabakocsik is ha korábban futottál...

2021. jan. 19. 09:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a gyerkőc? Ha már nem babakocsival sétáltok, hamarosan eleget fogsz mozogni mellette, meglátod :) Legalábbis nálunk így volt, napközben alig tudtam pár percre leülni, nagyon fárasztó volt. Kismotorral, futóbiciklivel a gyerekeim 2-3 éves koruktól már úgy száguldottak, hogy alig értem őket utol, így kénytelen voltam venni magamnak egy rollert :D Óvodás korukban már futóversenyt rendeztünk az udvaron, és sokszor nem én nyertem :) Most már biciklizünk, focizunk, néha elmegyünk együtt futni, ha jó az idő. Ebben a hidegben viszont inkább bent tornázok. Vannak nagyon intenzív edzésvideók, amikből 10-15 perc is elég hatékony. De elsősorban a táplálkozás számít, én 1 és 3 éves gyerekek mellett főleg étrendváltoztatással fogytam kb. 10 kilót.
2021. jan. 19. 10:07
 13/17 A kérdező kommentje:
1 éves múlt a pici, nemrég kezdett el járni, de még nem stabilan, így most még marad a babakocsi. Persze szinte mindig dombos helyekre megyek.
2021. jan. 19. 10:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm azokat a hozzászólásokat, amik hasznosak és segítőkészek voltak.
2021. jan. 19. 10:18
 15/17 A kérdező kommentje:

A skinny fat-ezést meg hagyjuk.

Biztosan van az a nagyon gáz kategória, de ezt megint azok találták ki, akik kifogásokat keresnek a fogyásra.

2021. jan. 19. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt nem értem...skinny fat aki bár vékony, de zsíros, mert mozgás nélkül érte el ezt.Tehát hiába tűnik úgy hogy jól néz ki, ez csak ruhában van így, ha levetkőzik, bizony az nagyon kiábrándító. Ne akarj ilyen lenni, napi 20 percet bárki tud keríteni egy kis edzésre. Csinálhatod a gyerekkel is, játékosan, így az együtt eltöltött időből se kell elvenni.
2021. jan. 19. 16:44
 17/17 anonim válasza:

Pajzsmirigy problémád nincs?

TSH, T3, T4 értékeket nézett az orvos?

2021. jan. 20. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!