Hogyan fogyjak mozgás nélkül?
90 kg vagyok 170 centihez.
1 éve szültem és utána még feljött 6 kiló.
Az étkezésemre odafigyelek, de egyszerűen ez a mozgásszegény életmód kikészít.
Eddig a munka, utána futás vagy edzéssel karban tudtam tartani magam.
De most a vírus miatt ez nem megy.
A párom 12 órázik 6 napban, én a gyerekkel. Ha nekiállok itthon edzeni, párszor félbeszakad mert felébred a gyerek, meg nem is szeretem így. Nekem kellene az, hogy ne ittgon legyek. Nincs segítségem. Itt külföldön az edzőtermek zárva vannak. Sétálok amennyit tudok a gyerekkel, de ugye ő diktál, az ő ritmusában. Mi a francot lehet így csinálni?
Hello, az otthoni edzés biztos jó, amennyit tudsz, most nem nagyon van más alternatíva. Esetleg egy szobabicaj? de főleg a kaján múlik.
Amúgy én anno jó tempóban toltam a babakocsit sokat (dombra mégjobb), vissza is fogytam szépen. (+heti egy uszodára volt időm) vannak ilyen futóbabakocsik is ha korábban futottál...
A skinny fat-ezést meg hagyjuk.
Biztosan van az a nagyon gáz kategória, de ezt megint azok találták ki, akik kifogásokat keresnek a fogyásra.
Pajzsmirigy problémád nincs?
TSH, T3, T4 értékeket nézett az orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!