Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi egy vagy két doboz Hell...

Napi egy vagy két doboz Hell befolyásolhatja a fogyásomat?

Figyelt kérdés

Étkezésem rendben van.

Minden héten háromszor edzek itthon fél órákat vagy többet.

Más káros szenvedélyem nincs. Nem szoktam édességeket enni és hasonlók.

Egyébként lány vagyok, kb. 169-170cm és 79-80kg. Eddig már 14kg lement viszont akkor még nem ittam mindennap Hell-t.

2020. dec. 31. 10:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

És szerinted ide csak én irkálok? :D édes istenem gyere le...

Mindegy, engem nem érdekel ki mivel mérgezi magát, igyátok csak. Szerencsére vannak kommentek, amik felhívják a figyelmet a rendszeres (és ezen van a hangsúly, mert ritkán nincs vele gond) energiaitalfogyasztás veszélyeire.

2020. dec. 31. 17:21
 22/29 anonim ***** válasza:
40%
Borzalmasan egészségkárosító. Nyilván azért reklámozzák, hogy minél több ember rászokjon.
2020. dec. 31. 17:30
 23/29 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek ezen srácok, nem ér annyit.

Lecsökkentem heti egyre!

Köszönöm a válaszaitokat egyébként.

2020. dec. 31. 17:50
 24/29 anonim ***** válasza:
71%
Válassz cukormentes változatot. Én olyat iszom. A másik káros szenvedélyemről ( kaja) már le kellett mondanom. Erről nem akarok. 2 féle energiaitalt keverek, simát és citromosat, mindkettő cukormentes. A fogyásomat így nem befolyásolja.
2020. dec. 31. 18:20
 25/29 A kérdező kommentje:
Mostanában teázni is szoktam sokat bár abba rakok cukrot szóval az sem valami jó.. nem tudom.
2020. dec. 31. 18:51
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Amint látod nem a fogyásodat befolyásolja ha nem a tudatottad .
2020. dec. 31. 19:35
 27/29 A kérdező kommentje:
Neked meg az írásodat, de nem lényeg.
2020. dec. 31. 19:53
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én a cukortartalma miatt nem ittam akkor. Kávét ittam cukor nélkül. Nagyon figyeltem a cukormennyiségre.

Nem tudom mennyire befolyásolhatja... De egészségesebb a kávé, én úgy voltam vele. Meg én kávé mániás vagyok.

2021. jan. 2. 16:16
 29/29 anonim válasza:
74%

Fogyásnál csak a kalória számít, kiveszed azt a két doboznyit kalóriában a kajából és megvagy. A többi azért van, hogy a csökkent kalória miatti éhséget jobban bírd, mert igen könnyen telezabálja magát az ember és elvész egy egész heti fogyózás. 20 Kilót adtam le, tudom miről beszélek.

A lényegi rész itt az lenne, hogy gondolom egészség miatt fogyózol, abba viszont nem fér bele napi két energiaital.

2021. jan. 9. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!