Napi egy vagy két doboz Hell befolyásolhatja a fogyásomat?
Étkezésem rendben van.
Minden héten háromszor edzek itthon fél órákat vagy többet.
Más káros szenvedélyem nincs. Nem szoktam édességeket enni és hasonlók.
Egyébként lány vagyok, kb. 169-170cm és 79-80kg. Eddig már 14kg lement viszont akkor még nem ittam mindennap Hell-t.
És szerinted ide csak én irkálok? :D édes istenem gyere le...
Mindegy, engem nem érdekel ki mivel mérgezi magát, igyátok csak. Szerencsére vannak kommentek, amik felhívják a figyelmet a rendszeres (és ezen van a hangsúly, mert ritkán nincs vele gond) energiaitalfogyasztás veszélyeire.
Ne veszekedjetek ezen srácok, nem ér annyit.
Lecsökkentem heti egyre!
Köszönöm a válaszaitokat egyébként.
Én a cukortartalma miatt nem ittam akkor. Kávét ittam cukor nélkül. Nagyon figyeltem a cukormennyiségre.
Nem tudom mennyire befolyásolhatja... De egészségesebb a kávé, én úgy voltam vele. Meg én kávé mániás vagyok.
Fogyásnál csak a kalória számít, kiveszed azt a két doboznyit kalóriában a kajából és megvagy. A többi azért van, hogy a csökkent kalória miatti éhséget jobban bírd, mert igen könnyen telezabálja magát az ember és elvész egy egész heti fogyózás. 20 Kilót adtam le, tudom miről beszélek.
A lényegi rész itt az lenne, hogy gondolom egészség miatt fogyózol, abba viszont nem fér bele napi két energiaital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!