Napi egy vagy két doboz Hell befolyásolhatja a fogyásomat?
Étkezésem rendben van.
Minden héten háromszor edzek itthon fél órákat vagy többet.
Más káros szenvedélyem nincs. Nem szoktam édességeket enni és hasonlók.
Egyébként lány vagyok, kb. 169-170cm és 79-80kg. Eddig már 14kg lement viszont akkor még nem ittam mindennap Hell-t.
Hű srácok, nem gondoltam volna, hogy ilyen hatásai vannak..
De miért ilyen káros? Vagy mitől ilyen káros?
Rengetegen isszák pedig, híres emberek is reklámozzák és stb.
Egy dobozban olyan 110 kalória van kb, ez is soknak számít?
Én kb. hetente iszom egy cukormentes Monstert, nagyjából 5 éve. 12 éve kávézom minden nap, 3-4 eszpresszó feketén. Még egyiknek sem tapasztaltam negatív hatását, a laboreredményeim is mindig jók. Volt, hogy egyéb koffeintartalmú készítményeket is szedtem.
Egyébként sosem értettem, a cukron kívül mi baj az energiaitalokkal. Nyilván nem azon kell élni, de belefér. A taurin, arginin jó hatással van a szívre, az erekre, ezeket külön is meg lehet vásárolni, épp úgy, mint a vitaminokat pl. pezsgőtabletta formában. Biztos nem olyan jó a felszívódása, esetleg megterheli a vesét a benne lévő sok ásványi anyag, de az a csapvízben, ásványvízben is rengeteg van. Mi mondjuk többnyire desztilláljuk a vizet, úgy isszuk.
Esetleg a hormonháztartásodat befolyásolhatja maga a koffein, mert stresszt idéz elő a szervezetben. Idővel pedig koffein nélkül már talán nem termelődik magától elegendő kortizol, amitől fáradékony lehetsz, hízásnak indulhatsz. De ez igaz a kávéra, a zöld/fekete teára, kakaóra is, ha túlzásba viszed.
115kcal egy doboz Hell, mirol beszeltek? Nehogymar az sok legyen.
A tobbi hatasaval nem vitatkozom, de a fogyasra, hizasra nem fog hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!