Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi egy vagy két doboz Hell...

Napi egy vagy két doboz Hell befolyásolhatja a fogyásomat?

Figyelt kérdés

Étkezésem rendben van.

Minden héten háromszor edzek itthon fél órákat vagy többet.

Más káros szenvedélyem nincs. Nem szoktam édességeket enni és hasonlók.

Egyébként lány vagyok, kb. 169-170cm és 79-80kg. Eddig már 14kg lement viszont akkor még nem ittam mindennap Hell-t.

2020. dec. 31. 10:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%
Ne igyál, egy doboz energiaital tömény cukor, meghintáztatja az inzulinodat, ami farkaséhséget okoz. A koffein meg függőséget okoz.
2020. dec. 31. 10:30
 2/29 anonim ***** válasza:
58%
Hát hogy a fenébe ne! Elképesztő mennyiségű cukor van bennük. Aki ilyeneket iszik annak elméletileg már nem is kéne mást enni, inni, annyi kalória van ezekben a szarokban.
2020. dec. 31. 10:31
 3/29 anonim ***** válasza:
71%
Komolyan ne vedd ezeket, tényleg sok benne a cukor és inkább ne idd, de nem fogsz belehalni nem fogsz. Ha nem léped túl a kalória kereted hízni se fogsz tőle.
2020. dec. 31. 10:38
 4/29 anonim ***** válasza:
61%
A vesédet és a szívedet is tönkreteszi.
2020. dec. 31. 10:57
 5/29 A kérdező kommentje:

Hű srácok, nem gondoltam volna, hogy ilyen hatásai vannak..

De miért ilyen káros? Vagy mitől ilyen káros?

Rengetegen isszák pedig, híres emberek is reklámozzák és stb.

Egy dobozban olyan 110 kalória van kb, ez is soknak számít?

2020. dec. 31. 11:01
 6/29 anonim ***** válasza:
73%
A 110 kalória nem annyira sok, beépíted a napi kalóriabevételedbe, és kész. Viszont az energiaital tele van cukorral, mindenféle tartósítószerrel, meg persze koffeinnel is. Mondjuk a koffein nem akkora probléma szerintem, a kávéban is van annyi koffein, csak ugye a kávé nem tartalmaz mindenféle tartósítószert se, se semmi. Szóval ha a koffein miatt iszod, akkor inkább kávét igyál. Ha meg mégis energiaitalt innál, vegyél cukormenteset, vagyis fehér Hellt. Az is jobb, mint a sima. De napi 1-2 energiaital akkor se jó hosszútávon. Én pl. hetente, vagy 2 hétente, 1x iszok cukormentes energiaitalt. Oké, akkor egy nagy Monstert iszok, de na, még mindig jobb, mint napi szinten inni. Próbáld ezt a napi 1-2 energiaitalt heti néhány alkalomra redukálni.
2020. dec. 31. 11:15
 7/29 anonim ***** válasza:
34%
Ha jól emlékszem, 46 kalória van egy dobozban. Ez is olyan mint minden más. Ha belefér a fogyáshoz szükséges napi limitedbe, akkor mehet.
2020. dec. 31. 11:40
 8/29 anonim ***** válasza:
22%
Úristen, megint milyen kommentek.... Hát, végülis mindenki úgy cseszi szét a szervezetét, ahogy akarja.
2020. dec. 31. 11:42
 9/29 anonim ***** válasza:
71%

Én kb. hetente iszom egy cukormentes Monstert, nagyjából 5 éve. 12 éve kávézom minden nap, 3-4 eszpresszó feketén. Még egyiknek sem tapasztaltam negatív hatását, a laboreredményeim is mindig jók. Volt, hogy egyéb koffeintartalmú készítményeket is szedtem.

Egyébként sosem értettem, a cukron kívül mi baj az energiaitalokkal. Nyilván nem azon kell élni, de belefér. A taurin, arginin jó hatással van a szívre, az erekre, ezeket külön is meg lehet vásárolni, épp úgy, mint a vitaminokat pl. pezsgőtabletta formában. Biztos nem olyan jó a felszívódása, esetleg megterheli a vesét a benne lévő sok ásványi anyag, de az a csapvízben, ásványvízben is rengeteg van. Mi mondjuk többnyire desztilláljuk a vizet, úgy isszuk.

Esetleg a hormonháztartásodat befolyásolhatja maga a koffein, mert stresszt idéz elő a szervezetben. Idővel pedig koffein nélkül már talán nem termelődik magától elegendő kortizol, amitől fáradékony lehetsz, hízásnak indulhatsz. De ez igaz a kávéra, a zöld/fekete teára, kakaóra is, ha túlzásba viszed.

2020. dec. 31. 12:19
 10/29 anonim ***** válasza:
68%

115kcal egy doboz Hell, mirol beszeltek? Nehogymar az sok legyen.

A tobbi hatasaval nem vitatkozom, de a fogyasra, hizasra nem fog hatni.

2020. dec. 31. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!