Napi egy vagy két doboz Hell befolyásolhatja a fogyásomat?
Étkezésem rendben van.
Minden héten háromszor edzek itthon fél órákat vagy többet.
Más káros szenvedélyem nincs. Nem szoktam édességeket enni és hasonlók.
Egyébként lány vagyok, kb. 169-170cm és 79-80kg. Eddig már 14kg lement viszont akkor még nem ittam mindennap Hell-t.
Én azt mondom, hogy napi 1 max 2 ami bele fér. Egy doboz egy presszó kávé koffein tartalmával ér fel. Amit én észre vettem az az, hogyha megiszom akkor maximum pisilnem kell tőle :D
Nyílván mértékkel kell inni. :)
" csak ugye a kávé nem tartalmaz mindenféle tartósítószert"
Mert a hell konkrétan milyen tartósítószert tartalmaz?
Ivóvíz, Cukor, Étkezési sav (citromsav), Szén-dioxid (min. 0,3%), Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok), Koffein (0,03%), Aroma, Színezék (ammóniás karamell), Vitaminok [B3-vitamin (niacin ), B5-vitamin (pantoténsav), B6-vitamin (piridoxin), B2-vitamin (riboflavin), B12-vitamin (kobalamin)], Glükuronolakton, Inozitol
Csupa egészség :DDD évente pár alkalommal oké, de ez, hogy néhányan képesek leírni, hogy napi 1 teljesen belefér, ez kb olyan, mintha napi szintű mekizesre buzdítanánk. Nem csak a kaloriadeficit számít, hanem a bevitt anyag minősége is. A fenti összetevőkből max a vitaminok értékesek, de ahhoz hozza lehet jutni 100x egészségesebb forrásból is.
14, a válaszodból ítélve fogalmad sincs hogy melyik összetevő mit takar.
És ugye az egyszerű ember sajátossága, hogy amit nem értünk, azt démonizáljuk.
15: Hell marketing tetszik lenni? Köszönöm a személyeskedést, talán a kérdésre tessék válaszolni, ne pedig belém kötni.
Évekig ittam napi szinten, keményen hozzájárult az elhízásomhoz, alig bírtam leszokni, én míg élek, mindenkit le fogok beszélni róla. De biztosan egyszerű vagyok igen a saját tapasztalatom miatt ;)
#14 ebből melyik a tartósítószer?
Vagy hitelrontás a szakterületed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!