12 éves vagyok hány kilót kéne lefogynom?
sose mondanék ilyet a gyerekemnek hogy fohyál le, hanem egészséges kajákat csinálnék inkább...
de nem fogyozzál , úgyis megnyúlsz most avgy abban a korban
chips, csoki, üdítők mérsékelten és jó lesz
Nem olvastam végig az összes választ, de én is 150 cm vagyok, az én súlyom 48-47,5 között van, és bár van egy kicsi fenekem-combon, de nekem így nagyon jó. :)Amúgy ha érdekel én a nyáron fogytam le ötvenről négy nap alatt. Nem, nem nettes hirdetés, bár 90% hogy az én módszerem neked nem fog beválni. :P Én napi két kilométert gyalogoltam, fél órát Rubint Rékával tornáztam, és fél órát bicikliztem. Nem ettem nagyon zsíros dolgot, este hat után nem ettem egyáltalán semmit, reggel vacsora egy pirítós volt vagy egy tojás, előtte/utána egy nagy csupor víz.
É a legjobb, hogy a bőröm a mozgás miatt ugyan olyan feszes maradt. :P Remélem tudtam segíteni.
Amúgy én azt javaslom, az ebédet edd meg úgy ahogy van, max. ne repetázz, és ne egyél desszertet. Nem kell annál jobban fogyókúráznod, meg mindent megvonni magadtól, az nem jó ilyen fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!