Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok hány kilót...

Klilla kérdése:

12 éves vagyok hány kilót kéne lefogynom?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 17:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

sose mondanék ilyet a gyerekemnek hogy fohyál le, hanem egészséges kajákat csinálnék inkább...

de nem fogyozzál , úgyis megnyúlsz most avgy abban a korban

chips, csoki, üdítők mérsékelten és jó lesz

2010. aug. 12. 18:51
 22/26 anonim ***** válasza:
sportolj többet. : )) de sztem fogynod kéne.!! de ugyis megnősz egyszer. szval .. de ha 3 éve ilyen vagy akkor alkatilag vagy ilyen , mindig ilyen maradsz, csak talán kicsit fogysz. üdv
2010. aug. 12. 18:51
 23/26 anonim válasza:

Nem olvastam végig az összes választ, de én is 150 cm vagyok, az én súlyom 48-47,5 között van, és bár van egy kicsi fenekem-combon, de nekem így nagyon jó. :)Amúgy ha érdekel én a nyáron fogytam le ötvenről négy nap alatt. Nem, nem nettes hirdetés, bár 90% hogy az én módszerem neked nem fog beválni. :P Én napi két kilométert gyalogoltam, fél órát Rubint Rékával tornáztam, és fél órát bicikliztem. Nem ettem nagyon zsíros dolgot, este hat után nem ettem egyáltalán semmit, reggel vacsora egy pirítós volt vagy egy tojás, előtte/utána egy nagy csupor víz.

É a legjobb, hogy a bőröm a mozgás miatt ugyan olyan feszes maradt. :P Remélem tudtam segíteni.

Amúgy én azt javaslom, az ebédet edd meg úgy ahogy van, max. ne repetázz, és ne egyél desszertet. Nem kell annál jobban fogyókúráznod, meg mindent megvonni magadtól, az nem jó ilyen fiatalon.

2010. aug. 12. 18:56
 24/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok: három éve ez a magasságod? Nem vagyunk mi véletlenül rokonok? Három éve én se nőttem semmit, pedig nem vagyok még abba a korba, hogy meg kellene állnia a növésemnek. :P
2010. aug. 12. 18:57
 25/26 anonim ***** válasza:
150 cm-hez az 52 kg az még normál tartomány, de egyébként is, 12 éves vagy, rengeteget fogsz még változni, 12 évesen még általában nem nagyon különül el a derék, kb 2-3 év múlva már jobban ki fog alakulni:-)
2010. aug. 12. 20:59
 26/26 anonim ***** válasza:
38 kg-nakkéne lennie?:O dehogyis...kb, 45-nek ,de függ,attól is,hogy miylen izmos vagy,mozogj sokat!ékerüld a chipset a csokit,gumicukrpt stb.:)
2010. aug. 12. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!