Klilla kérdése:
12 éves vagyok hány kilót kéne lefogynom?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 17:43
11/26 A kérdező kommentje:
foglalkoznék én mással csak az apukám piszkál hogy foggyak le és ebből elegem van már 3 éve gyötör:(((
2010. aug. 12. 18:11
12/26 anonim válasza:
12 évesen nem érdemes fogyózni kezdeni. De változtathatsz az étkezési szokásaidon és egy kis sport sem árt. Nyugodtan menj el futni egész kis köröket, nem maradsz alacsony ne félj. Ahhoz, nagyon sokat kell edzeni és nagyon keveset kell enni, hogy ez bekövetkezzen. Javaslom, hogy étkezz figyelmesebben, de ne keveset, és mozogj a barátaiddal, akár foci akár tánc mindegy de a lényeg a mozgás. Bringázz a csajszikkal és hidd el ahogy nősz úgy leszel egyre csinosabb.
13/26 A kérdező kommentje:
ezt csináltam eddig is de köszönöm mindenkinek
2010. aug. 12. 18:14
14/26 anonim válasza:
Kérdezd meg apukádat ő hány kg?
15/26 A kérdező kommentje:
engem nem érdekelne hogy ilyen vagyok csak a szüleimet
2010. aug. 12. 18:14
16/26 A kérdező kommentje:
90kg
2010. aug. 12. 18:15
17/26 anonim válasza:
Hátén édesem már majdnem tizenhárom vagyok 165 centi és 40 kiló és életemben soha sem fogyóztam:D.Szerintem neked sincs itt még az ideje.Kivéve ha nagyon zavar bár ha nem látszik meg rajtad,csak a mérlegen akkor nincs nagy baj!:)
18/26 anonim válasza:
Jaés mondjuk talán mondd el nekik az itt felsorolt érveket,mert ha sportolsz is ráadásul akkor itt minden a géneken múlik nem a fogyózáson!
19/26 anonim válasza:
Apukád is túlsúlyos,tehát kapd el a grabancát,hogy sportoljon veled! Milyen szülő az ilyen? Szánalmas...
20/26 A kérdező kommentje:
apa nem túlsűlyos hanem izmos nagyon és nagyon sokat spotolunk együtt
2010. aug. 12. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!