Klilla kérdése:
12 éves vagyok hány kilót kéne lefogynom?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 17:43
1/26 anonim válasza:
Kedves kicsi lány,mégis hány kg vagy?
2/26 A kérdező kommentje:
52kg és 150cm
2010. aug. 12. 17:46
3/26 anonim válasza:
Első vagyok: Rákerestem Neked Google bácsinál és a Te normál súlyod 38 kg,tehát 14 kg-t.
4/26 A kérdező kommentje:
és hogyan tudnék fogyni mert nekem sehogy sem megy ? pedig keveset eszek és sportolok is.
2010. aug. 12. 17:54
5/26 anonim válasza:
Nehogy elkezdj fogyozni, mert alacsony maradsz!! Inkább menj mozogjál a barátaiddal a friss levegőn, vagy például járjál táncórára. Kicsi vagy még a fogyózáshoz, hidd el. Amúgy nagyon sokszor a kicsit ducibb gyerekek a kamaszkor végére teljesen megnyúlnak, és eltűnnek a hájpárnácskák.
Úgyhogy irány mozogni:)
6/26 anonim válasza:
jah, a mozgást tudod nélkülem is:D így tovább, hidd el sokat fog változni még a tested jó irányba fogyózás nélkül is
7/26 A kérdező kommentje:
táncolok is és szoktam tornázni ,futni,úszni de nem megy:)))
2010. aug. 12. 17:58
8/26 anonim válasza:
12 évesen foglalkozz inkább mással!!
Tönkreteszed a szervezetedet.
26/N
9/26 anonim válasza:
nem az izmaid miatt vagy 52 kiló?
10/26 A kérdező kommentje:
nem igazából nem is vagyok kövér csak a hasam meg a derekam nagy
2010. aug. 12. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!