Ki kezd diétázni januártól?
#4 Ebben az évben nem januárban kezdtem, hanem február 19-én. Egyszerűen most megpihenek egy kicsit. Persze ez nem mértéktelen zabálást jelent (általában:(), igyekszem figyelni, hogy számomra hasznos tápanyagokat is bevigyek a szervezetembe, azonban ez az időszak az egyik legkedvesebb számomra, imádok karácsonyi ételek/italokat készíteni, és bizony semmi bajom nem lesz attól, ha ezeket meg is kóstolom. Úgy gondolom, hogy segítség lehet valakinek, ha egy bizonyos dátumon kezdi, azonban ezt nem feltétlenül kell a gyengeséggel és a kudarccal összekötni. Szerintem aki újévkor kezdi, és csinálja 3 napig, az akkor is feladná, ha 16-án kezdte volna. Persze azt is megértem, ha te nem ebbe a típusba tartozol, azonban figyelj oda arra, hogy senkinek nem esik jól, ha előre elkönyveled a kudarcát.
Sok sikert mindenkinek!
Ne foglalkozz vele, vannak ilyen emberek, akik már eleve sulykolják a másikba a kudarcot. Meglehet, hogy saját magukból indulnak ki.
Ahogy neked a -20 kg, nekem a -25 kg eddig sem volt könnyű, de ezek az eredmények már biztos alapot adnak arra, hogy az ünnepek elmúltával is lesz erőnk folytatni. És csináljuk tovább, mindenki a maga módján, a maga ütemében.
Ha szeretnéd,motiválhatjuk egymást :)
-7kg kell még.
Írj ha szeretnél.
L
15-ös!
Éppen ezt írtam a 8-as, 13-as bejegyzésben. Nem zabálni az ünnepek alatt, csak egy kicsit engedni a gyeplőn. És ez igaz lesz a 2021-es év ünnepeire is.
Egyesek nem tudják elfogadni, hogy mások vagyunk.
Ez azért nem meglepő egy online kérdezz-felelek oldalon, ahova bárkit beengednek.
Sok embernek motiváló, ha tud járni edzőterembe, mert otthon nehezebb elkezdeni tornázni, mozogni. Ez a covid miatt erősen korlátozott. Hatalmas újrakezdés lesz majd tapasztalható akkor is, amikor megnyitnak a "gimnáziumok" (gym-ek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!