Januartol majusig a 10 kilo lehetseges?
Le szeretnek adni 10 kilot nyar elejeig maximum, onnantol meg tartani az adott sulyomat :D
Uugyhogy kerlek szepen titeket, adott tapasztalatokkal es tanacsokkal dobaljatok meg engem kerlek:D legyetek kreativak es mondjatok jo fogyasi tippeket, es sulytartasi tippeket :)
Koszonom a valaszokat, trollkodok meg legyszi keruljenek:/
17l (nem vagyok durvan tulsulyos de van rajtam boven felesleg ami miatt nem tetsuem magamnak
Igen. Ám nem mindenkinek csak a ch-t kell csökkenteni. Nekem az össz. kalóriamennyiség csökkentéssel sikerült. -500 kcal naponta megtette a hatását. Neten vannak kalkulátorok, azzal tudsz számolni egy kalóriaszükségletet, és a bevitelt is, így látni fogod, mennyit eszel. Sport mindenképp kell hozzá, mert:
1. ha nem mozogsz, fogyni fogsz, de nem lesz formád.
2. sporttal nagyobb kalóriadeficitbe kerülhetsz, így gyorsítod a fogyást.
Fontos: az alap kalóriaszükségelet alá ne menj, nem kell koplalni.
Nincsenek tippek, meg csodaszerek. Amit most rosszul csinálsz, azon változtass. Figyelj a kalóriákra, ne legyen naponta nasi, és ha van időnként, akkor se nagy mennyiségben. Egyél változatosan, ne cukros italokkal csökkentsd a szomjúságot. Rendszeres mozgás. Így simán lehet.
Mondjuk én sem értem, hogy miért januártól és miért májusig.
Kezdd most, és tart, ameddig tart.
Simán!
Hajrá, egészséges táplálkozással már kezdődheted is, annyival egyszerűbb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!