Lehetséges 10 kiló fogyás egy hónap alatt?
A helyzet az, hogy 19 éves vagyok és legutóbbi hazalátogatásomkor sikerült felszednem egy 10 kilót. Időm sportra egyáltalán nem marad mert az egyetem mellett csak 4 órát utazom.
Karácsony környékén újra visszamennénk. Így 65 kilosan 162 centisen nem annyira érzem jól magam. Tényleg arra lennék kiváncsi, hogy sikerült-e már valakinek egy hónap alatt sportolás nélkül jelentős súlytól megszabadulnia. Hozzátenném sportos ember vagyok világ életemben míg volt idom legalább 2 órát sportoltam egy nap.
Gondolkodj már kicsit, ez heti közel 3 kilót jelentene, ami teljesen kizárt, még koplalással is.
Ami esetleg reális lehet (sporttal és megfelelö étrenddel), az maximm 3-4 kiló, több nem.
Nem, mert az -70.000-90.000 kcal lenne...
Esélytelen egyszerűen
Élsportoló (pl. boxoló), ha nagyon muszáj, le tud ennyit fogyni. De nem ajánlatos, ez nem egészséges. Főleg úgy, hogy nem sporttal, hanem ételmegvonással csinálnád. Meg miért is pont 1 hónap alatt kellene lefogynod??
Egyébként, ha nagyon nincs időd sportolni, akkor legalább a lépcsőn mindig gyalogolj. Mozgólépcsőn is akár.
Lehetséges, kemény embereknek valószínűleg még gyorsabban is mehet (s ebben a víz nincs benne), de brutális kalóriadeficit kell hozzá, nem egészséges, rohadt nehéz és darálja az izmokat.
Heti 1 kiló a gyors fogyás, ami még sokaknak reális.
Nem tudom, hány hónapig etted túl magad otthon, de gyorsan felszedni sem lehet ennyit zsírban.
Egyél kevesebbet. Valszeg pont azért szaladt fel 10 kiló, mert a sportot abbahagytad, de az étrended ugyanaz maradt.
1 hónap alatt viszont ne akarj 10 kilót fogyni. Ez több, mint a tested 15%-a! Gondolom hízni se 1 hónap alatt híztál meg. Ha valahogy mégis sikerülne, garantálom, hogy rosszabbul néznél ki, mint most. Legyen reálisabb és egészségesebb cél: 2-3 kiló.
(Család előtt amúgy nem kéne, hogy egy kis hízás problémát jelentsen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!