Ez leginkább alakformálás, de januártól júniusig sikerűlhet?
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, kb. 65kg vagyok.(plusz minusz 1kg)
Normál test alkattal álítólag de én valahogy nem gondolom magamat annak :D ezért tenni szeretnék ellene, viszont újévben, kapásból januárt 1-től, mivel úgyis itt az ünnepek ezért az utolsó hónapomat eltőltöm dagin és kiélvezem a semmit tevést. Viszont januártól szeretnék bele kezdeni futásba, néholi biciklizésekbe, és otthoni tevékenységként instán lévő alakformálós videókra formálni az alakot. (Nagyon értelmes volt😂)
Szerintetek, ha nem rendelkezem nagyon nagy hassal, és laposnak mondható fenékkel, akkor júnus eleje/közepe fele tudnék magamnak formálni lapos hasat és formás popsit? Megszeretném magamnak szerezni azt a bomba alakot amiben jól érezném magam és a strandon is felmernék venni bikinit és megbámúlhatnakna fiúk.
(Hülyén hangozhat,de sosem voltam olyan lány aki úgy öltözik akit meg lehet nézni, hogy woow milyen kiscsaj, és végre szeretném magamon ezt érezni, hogy én is fel kelthetem a fiúk figyelmét🙂)
Válaszokat előre is köszönöm! Ha van valami hasznos tanácsod számomra, kérlek ne tartsd magadban!
Légyszives a trollkodó és rossz indulatú válasz adók lapozzanak el a kérdésemtől:)
Ez nem kevés idő, még úgy is reális az elképzelésed, hogy nem tudom a magasságodat (izmod, gondolom, nincs sok, ha lustálkodni akarsz).
Ennyire nem venném lazán a hátralevő időt sem, mozogni jó és pár kevésbé zavaró étrendi változtatást vagy szigorúbb napokat azért be lehet iktatni... Én is máshogy állok neki most, hogy sütök, holnap egy fellépés után bizonyára megint tortázunk, lesz sokféle egyéb evős nap is... De közben azért nincs ereszdelahajam nonstop. Nekem az nem megy, hogy a nagy semmittevés és zaba után hirtelen átbillenek, nekem bizonyos esetekben kell a bemelegítés, ez van most, lazább napokkal tarkítva.
Persze te ismered magad jobban s mindenképpen te döntesz, ez csak apró megjegyzés, ötlet volt.
Sok sikert! S ha elbuksz picit harmadikán, nehogy feladd ;) Van egy jó kis célod, kellő elszántsággal eléred, ha nem a lehető legjobb tempóban, akkor lassabban, de bőven van idő nyárig s nem vagy egy kövérség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!