Sehogy. Újévtől, jövő hétfőtől, következő évezredtől nem lehet.
Úgy lehet, hogy munka után elmész edzeni, és normális ételt eszel. Most lehet, eleve mindig MOST van, a jövő csak fikció, fölösleges (és az esetedben nem sikeres) gondolkodni rajta. :)
Persze hogy nem értjük egymást, halál más rezgéssíkban gondolkodunk, és leírtál egy kérdést amit 6féleképpen lehet értelmezni.
De te meg a választ nem akarod megérteni, holott.. teljesen használható, gyakorlatias tanács :)
Nem kell fokozatosan kezdeni, ha mától (vacsorától) kezdve csak húst és zöldséget ennél, akkor már a héten, hétvégén elkezdene gyógyulni a szervezeted, fogyni kezdenél..
Ha fokozatosan kezdesz, akkor fokozatosan indulna be a fogyás, pozitív hatások.
Ha tudsz, ne csak erősítést csinálj edzésnek (bár az jó alap) hanem Taichizz. Kell a komplex mozgás, nem a fogyáshoz.. de jót tesz.
Tényleg ne januártól kezd - úgyis olyan tömeg lesz minden sportolásra alkalmas helyen, hogy csak na. De a kevésbé kitartóak február végére vagy márciusra "kikopnak". :P
Kezd most. Vagy 26-án, akkor úgyis többletmotivációt tud adni ha az 5 kiló bejgli elfogyasztása után ráállsz a mérlegre. :D
Jajj, hát adnék én rendes választ is, de nem tudok. Itt ülök a gép előtt, a cégnél leállás van, közben tanulok mert szombaton megyek vizsgázni, egyik kezemmel a szaloncukrot tolom az arcomba (pedig megfogadtam hogy nem bontom ki a hétvégéig), a másikkal meg pötyögök - és én adjak tanácsot?
Csak jöttem okoskodni, mert hiányzik a szociális interakció így hétköznap, amikor még minden ismerős dolgozik én meg már nem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!