Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokkal kevesebb evéssel vagy...

Sokkal kevesebb evéssel vagy sokkal több mozgással lehet jobban fogyni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és nagyon szeretnék fogyni. Nem nagyon szeretek mozogni és nehéz időt szakítani rá viszont sokkal könnyebben bírom ki azt, hogy kevesebbet eszek. Olyasmire gondoltam, hogy csak reggelit és ebédet eszek maximum és azt sem sokat mellé sok folyadékkal.Ez mennyire lenne hatásos?

2020. dec. 7. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Muci, nem a mennyiség a lényeg. Én a tésztákat, olajban sült akármiket cseréltem le zöldségre. Minden nap jóllakom és fogytam 30 kilót. Sosem vagyok éhes. El kell dönteni: szemétből eszel keveset, vagy egészségesből sokat. Éhesnek leni szar, inkább eszek zöldeket, akármikor és akármennyit (persze lájtosan készített sovány hússal, hallal, sonkával, stb.)
2020. dec. 8. 10:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezt akartam írni. Nem kell kevesebbet enni, csak mást, jobbat. Sokkal több mozgás se kell, bár ha eddig nem mozogtál, az mindenképpen hasznos, legalább nem leszel csoffadt. Nekem heti 3-4x 20 perc torna is jót tett, lett egy kis vállam és a karom, combom, fenekem formája is jobb lett.
2020. dec. 8. 10:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyiségre én sokkal többet eszem, mint az "előző életemben". Így éhes se vagyok, nem úgy, mint anno. Összehasonlításképp... a zöldséges rizs + csirke kombó amit ma ettem, az kb 600 kalóra... majdnem fél kiló ételről van szó. Egy darab (!) Burger King Big King szendvicsben meg 720 kalóra van. Szerinted melyiktől érzed magad teltebbnek? :D

A mozgás mindenféleképp ajánlatos, hogy az izomból fogyást kompenzáld. Mondjuk ha az étrended jól be van lőve, akkor nem kell annyira aggódni azért.

2020. dec. 8. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!