Vakahogy tudnék hízni? Többi lent
18 éves, 63kg, 174,5cm vagyok. A célom a hízás lenne, mert a felső testem mondhatni szépen néz ki és erős is vagyok a súlycsoportomhoz képest, de a lábaim nekem nagyon vékonynak tűnnek és engem ez nagyon durván idegesít,zavar. Nem, nem hagytam ki a lábnapot, atlétikázom elég régóta, baromira szálkás vagyok...Tehát az érdekelne, hogy valaki esetleg tudna egy étrendet írni, vagy valami tanácsot adni,hogy ha hízok is, akkor az ne pocakra menjen, hanem lábra, mert nem igazán értem ezt a részét, ha hízok, akkor hogyan lehet a lábra "transzfromálni" a zsírt.
Próbáltam számolni kalóriabázissal, hogy mennyit kellene ennem egy nap heti 0.5kg hízáshoz, és 3100-200 kcal között van, ami nekem elég soknak számít. Valaki tudna segíteni esetleg, tanácsot adni? Előre is köszönöm! (Rossz akarók kíméljenek, ha lehet)
NEM hízni kellene "lábra", hanem izmokat felépíteni.
Eleve nem lehet elre megszabott helyre hízni (vagy onnan fogyni), de ennek semmi értelme sem lenne.
Egyszerüen az értendeden kellene változtatni, több kalóriát bevinni - a 3000-3500 simán elérhetö, ha nem csak fehérjét eszel, hanem szénhdirátokat meg zsiradékokat is, akkor van esélyed arra, hogy kevésbé leszel vékony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!