24 év, 173cm, 107kg... Tudom mit kéne tennem de lusta vagyok és imádok zabálni!?
Figyelt kérdés
Tudom hogy gáz. Azt is tudom mit kéne tennem mert már ment a fogyás. Súlyzós edzéseket csináltam és elég jól ment anno le is mentem 90kg ra de abba hagytam elgyengültem. Eggyszerüen imádom a nasikat csokit, chipset, kekszeket,mindent... gyorskajákért is oda vagyok hambi, gyros, pizza... + cukros üdítők. Tudom ezek azok amiket el kéne dobni a fogyás érdekében de nem megy.. Viszont most erőt kell vennem magamon mert eddig 105kg volt a nagyon max amit elértem és én mindíg úgy beszéltem mikor láttam egy extrém túlsúlyost(TLC 250KG felettiek) hogy mikor elérte a 110kg-t miért nem állt meg miért nem látta hogy ennek nem lesz jó vége?? Nálam most jött el ez az idő mostanában még a megszokottnál is több nasi és gyorskaja ment és majd 110kg vagyok, megkondult a vészharang MEG KELL ÁLLNOM ÉS ÚJRA EDZENEM KELL EZT A SOK SZAR KAJÁT ELDOBNI! Volt valaki hasonló helyzetben? Esetleg jó tanács?2020. nov. 20. 08:54
11/15 anonim válasza:
Ha valaki fogyni akar, az nem sopánkodni jön a GyK-re, hanem szépen elkezdi, neten megkeresi a szükséges tudást és nekiáll. 27 kilót kellene fogynod, ahogy írtad. Én 26-nál járok 4 hónap alatt. 153 voltam, mellékállásban kidobózom, szóval nem 100 kg sörhas, hanem kondis múlt + felesleg, arányosan, 196 centihez. 110 kilóra fogok lemenni. Az elején nem beszóltam, de a siránkozás szart se ér, egyél végre kelbimbót, zabot, halat, olajban sütést, tészta, stb. mentesen, max. 2.000 kcal mennyiségben naponta (én 1.500-zal is tök jól elvagyok) és 5-8 hónap alatt eléred a célsúlyodat. Akár nyárra 80 kilós lehetnél, de ehhez az kell, hogy b_ssz az asztalra, hogy oké, kezdjük. Én is így csináltam, a mérlegen megláttam, hogy 153, mondom oké. Kezdem. Azóta heti minimum 1 kilót fogyok (majdnem 2-t), és röhögve, sosem vagyok éhes és akkor eszem, amikor kezdek megéhezni. Nem szenvedés, csak el kell határozni.
12/15 anonim válasza:
Amúgy ez a sok édesség, nasi, gyorskaja függőséget okoz. Ne edd 2 napig és meglátod, hogy már nem fogod annyira kívánni.
13/15 anonim válasza:
Sok a duma. :)
Az infarktus majd jó motiváció lesz, hacsak bele nem halsz. Youtube on nézz meg pár részt a véznák kontra dagik műsorból, aztán elmélkedj kicsit.
14/15 anonim válasza:
Én edzek, futok, nem dobtam el a szar kajákat és 80 kiló körül vagyok. Sosem voltam ennél hájasabb, csak izmosabb. Valamit jó szarul csinálsz.
15/15 A kérdező kommentje:
Persze, lusta vagyok nem mozgok mellette tömöm ezt a sok szart.
2020. nov. 22. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!