Mondjatok vmi motivációt h miert ne kezdjek el zabalni amikor megkívánok vmi egészségtelen ételt?
Ezt neked kell tudnod, nekem általában bőven eléggé demotiváló az étel megevését tekintve, hogy nem egészséges... Roppant egészségtudatos vagyok, életmódot váltottam, ennyi. Jó, nagyon néha kilengek, de ahhoz másnál kell enni. A boltban bőven elég, ha elolvasom az összetételt, bombabiztosan lebeszél :D Alapesetben egykomponensű alapanyagokat veszek csupán s amúgyis 2 hetente megyek boltba.
A címkéid süti, csoki, ilyesmi. Azokat annyira pofonegyszerű viszonylag egészségesen elkészíteni könnyen, gyorsan, olcsón s igen finoman, hogy azok aztán igazán nem sok problémát nem okoznak nálam. Ha a párom friss kenyeret süt tk tönkölylisztből (abból roppant finom), akkor van gond. Mivel az én étrendemben semmi nem hasonlít kenyérre, s bár kiválóan elvagyok nélküle, azért érdekes és más és finom és jó vajjal és mézzel... Persze nem jön el a világvége, ha néha eszem. De nem akarok. Fényévekre van a normál étrendemtől. Ilyenkor nagy elhatározás, esetleg valami másik, saját étel célszerű, ami jobban esik... Hasonlót nem tudok, de kenyérnek használható valamit azért igen. S ha teleeszem magam, míg sül a kenyér, bizonyára akkor is jóval kisebb a csábítás. De elég komoly elhatározással eleve nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!