Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha nagyon szerete...

Mit tehetnék ha nagyon szeretem az egészségtelen gyors kajákat?

Figyelt kérdés
Már csak azért sem túl szerencsés ez, mert van némi túlsúlyom. De ma is egész nap azon morfondíroztam hogy elmenjek az egyik ilyen étteremhez, és jól megtömjem magam...
2016. jan. 13. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Készítsd el otthon, csak egészségesebb formában.
2016. jan. 13. 16:22
 2/4 anonim válasza:
18%
Én is szeretem. Élvezd, ha szereted. Utána meg mozogd le, amennyire lehetséges.
2016. jan. 13. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nem gond. Én is mindig szerettem a jóféle disznóhúst, attól még boldogan voltam vega sok évig és most megint.

Akkor van baj, ha nem szereted az egészséges ételeket. Én a sajátjaimért odavagyok.

De ha nem az egészség érdekel, csak a fogyást, azt bármivel lehet, max. a mennyiségre kell odafigyelni.

Én is eszem az életmódomba nem illő, de nekem azért kedves ételeket, vagy picit (ez a jobb megoldás s nekem jó), vagy kilengés-étkezésként. Ennél jobb megoldást magam számára nem tudok :)

2016. jan. 13. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Régen meló után mindig éhes voltam, de hulla fáradt. Gondolom nem kell mondanom, hányszor ettem egy héten gyorskaját. Most eszek a munkahelyemen rendes kaját és eszembe sem jut gyorskaját enni. Ha eszel rendesen, akkor nem fogod kívánni a gyorskaját. Keress utána naponta hányszor érdemes enni és mit. Mint írták már, magad is megcsinálhatod amit kívánsz, olcsóbb és jobb is. Lényeg, hogy ne csináld azt, hogy órákig koplalsz, ilyenkor a legnehezebb ellenállni a gyorskajának.
2016. jan. 13. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!