Hogyan lehet ennyi a testzsírszázalékom?
170 cm vagyok, 79 kiló. Az edzőteremben 38% zsírt mértünk a géppel. Eléggé ledöbbentem. Ez nagyon sok. 30 kilogrammot fogytam már, 110 voltam 2 évvel ezelőtt. Gondoltam még lefogyok kb 14 kilót, és rendben leszek, de ezek után nem is tudom mit gondoljak. Bár gondolom a rengeteg felesleges, megnyúlt bőrt is testzsírnak veszi a gép, amivel nem tudok mit kezdeni...
Mit gondoltok ? Hogy ilyen sok ez ?
"170 cm vagyok, 79 kiló. Az edzőteremben 38% zsírt mértünk... Gondoltam még lefogyok kb 14 kilót, és rendben leszek".
És mi itt a probléma? Ha leadsz 14 kiló zsírt, akkor kb. 25% lesz a testzsírszázalékod. Ez pontosan az átlagos női test testzsírjának felel meg. Ha ezután még 5%-ot leadnál, félig-meddig már szálkás kezdenél lenni.
Persze ez csak akkor érvényes, ha lány vagy. Ha fiú vagy, akkor kevés rajtad az izom, bazze.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!